Njemački top-model Heidi Klum do sada nije imao previše sreće u ljubavi.

Galerija


Njemački supermodel, voditeljica i dizajnerica Heidi Klum ne može se pohvaliti srećom u ljubavi.

Vezani članci Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Zlobnici, odstupite! Nestvarno lijepa manekenka dokazala da i bez uljepšavanja izgleda bogovski Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: AFP) Slavna manekenka pokazala opaki dekolte u društvu 16 godina mlađeg zaručnika

45-godišnja ljepotica iza sebe ima dugu i uspješnu karijeru modela te četvero djece, ali i brojne propale ljubavne veze, zbog čega se može čuti kako je ljepotica "ukleta" kada je riječ o ljubavi.

Sve je počelo s njezinim prvim suprugom, stilistom Ricom Pipinom s kojim se vjenčala 1997., a rastala 2002. godine, a zatim se nastavilo s vremešnim talijanskim zavodnikom Flavio Briatoreom 2003. godine. Nakon što je ljepotica ponosno potvrdila da čeka njihovo prvo dijete, Flavio ju je odmah ostavio, a o kćerkici Leni milijunaš se nikada nije previše brinuo, što je i sam priznao.

Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia)
Klum Flavio (Foto: Getty) Foto: Getty

Ubrzo nakon bolnog ljubavnog brodoloma Heidi je započela vezu s glazbenikom Sealom s kojim se vjenčala 2005. godine u Meksiku. Par ima troje biološko djece, a Seal je posvojio i Leni. I sama manekenka u intervjuima inzistira da je upravo on njezin otac, a ne Flavio koji je danas, ironično, miran obiteljski čovjek.

Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia)
Klum Seal (Foto: Getty) Foto: Getty

Za par se sedma godina braka pokazala doista "ukletom", no zbog djece su ostali u vrlo bliskim odnosima. Upravo je glazbenik svojoj bivšoj supruzi bio rame za plakanje nakon prekida višegodišnje veze s 36-godišnjim trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom s kojim je prekinula u listopadu 2017. godine. Vito je odnedavno pak u vezi s glumicom Amber Heard koja je poznata i kao bivša supruga Johnnyja Deppa kojeg je optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje.

Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia)
Klum Vito (Foto: Getty) Foto: Getty

Između Seala i Vite ugurao se i Heidin tjelohranitelj Martin Kristen s kojim je bila dvije godine, ali ni to nije potrajalo, a njemački top model sada je nadmašio samu sebe te od prije nekoliko mjeseci ljubi čak 16 godina mlađeg.

Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia)
Klum tjelohranitelj (Foto: Getty) Foto: Getty

Radi se o članu popularnog benda Tokio Hotel, Tomu Kaulitzu, s kojeg Heidi doslovno ne skida ruke od ožujka ove godine. Iako je Tomu tek 28 godina, i on iza sebe ima propali brak s Rijom Sommerfeld s kojom se razišao 2016. godine. Par je izdržao svega godinu dana.

Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia)
Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tko zna, možda se Tom pokaže kao "onaj pravi".