Mlađe je slađe

Za nju pričaju kako nema sreće u ljubavi, ali ovaj njemački top-model ne skida ruke sa 16 godina mlađeg!

Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia) Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia) Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia) Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia) Klum Flavio (Foto: Getty) Klum Seal (Foto: Getty) Klum Vito (Foto: Getty) +0 Klum tjelohranitelj (Foto: Getty) Galerija

Njemački top-model Heidi Klum do sada nije imao previše sreće u ljubavi.

Njemački supermodel, voditeljica i dizajnerica Heidi Klum ne može se pohvaliti srećom u ljubavi.

Pogledaj i ovo Heidi Klum i Tom Kaulitz Kao od majke rođeni Par u koji su svi sumnjali proslavio je svoju ljubav fotografijom na kojoj su goli, a teško je povjerovati da je ona 16 godina starija od njega!

45-godišnja ljepotica iza sebe ima dugu i uspješnu karijeru modela te četvero djece, ali i brojne propale ljubavne veze, zbog čega se može čuti kako je ljepotica "ukleta" kada je riječ o ljubavi.

Sve je počelo s njezinim prvim suprugom, stilistom Ricom Pipinom s kojim se vjenčala 1997., a rastala 2002. godine, a zatim se nastavilo s vremešnim talijanskim zavodnikom Flavio Briatoreom 2003. godine. Nakon što je ljepotica ponosno potvrdila da čeka njihovo prvo dijete, Flavio ju je odmah ostavio, a o kćerkici Leni milijunaš se nikada nije previše brinuo, što je i sam priznao.

Klum Flavio (Foto: Getty) Klum Flavio (Foto: Getty) Foto: Getty

Ubrzo nakon bolnog ljubavnog brodoloma Heidi je započela vezu s glazbenikom Sealom s kojim se vjenčala 2005. godine u Meksiku. Par ima troje biološko djece, a Seal je posvojio i Leni. I sama manekenka u intervjuima inzistira da je upravo on njezin otac, a ne Flavio koji je danas, ironično, miran obiteljski čovjek.

Klum Seal (Foto: Getty) Klum Seal (Foto: Getty) Foto: Getty

Za par se sedma godina braka pokazala doista "ukletom", no zbog djece su ostali u vrlo bliskim odnosima. Upravo je glazbenik svojoj bivšoj supruzi bio rame za plakanje nakon prekida višegodišnje veze s 36-godišnjim trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom s kojim je prekinula u listopadu 2017. godine. Vito je odnedavno pak u vezi s glumicom Amber Heard koja je poznata i kao bivša supruga Johnnyja Deppa kojeg je optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje.

Klum Vito (Foto: Getty) Klum Vito (Foto: Getty) Foto: Getty

Između Seala i Vite ugurao se i Heidin tjelohranitelj Martin Kristen s kojim je bila dvije godine, ali ni to nije potrajalo, a njemački top model sada je nadmašio samu sebe te od prije nekoliko mjeseci ljubi čak 16 godina mlađeg.

Klum tjelohranitelj (Foto: Getty) Klum tjelohranitelj (Foto: Getty) Foto: Getty

Radi se o članu popularnog benda Tokio Hotel, Tomu Kaulitzu, s kojeg Heidi doslovno ne skida ruke od ožujka ove godine. Iako je Tomu tek 28 godina, i on iza sebe ima propali brak s Rijom Sommerfeld s kojom se razišao 2016. godine. Par je izdržao svega godinu dana.

Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia) Heidi Klum Tom (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tko zna, možda se Tom pokaže kao "onaj pravi". 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene