Heidi Klum i ove je godine oduševila svojom maskom za Noć vještica.

Galerija


Jedna od najslavnijih manekenki današnjice Heidi Klum ne prepušta slučaju niti jednu masku za Noć vještica, te iz godine u godinu oduševljava svojim kreativnim maskama i nevjerojatnim transformacijama.

Vezani članci Tulum u COVID bolnici Dubrava Stručnjaci protiv javnog linča medicinara koji su feštali u KB-u Dubrava: "Ne vidim u toj veselici nikakva grijeha" Heidi Klum Vatreno i bezbrižno navijala za omiljeni klub, hitno saslušanje na sudu s bivšim nije joj poremetilo planove

Ove godine Heidi se odlučila maskirati u popularan animirani lik, svima dobru znanu Fionu iz crtanog filma "Shrek", a njen dragi glazbenik Tom Kaulitz utjelovio je samog Shreka.

Heidi je pri maskiranju pazila na svaki i najmanji detalj, a preobrazba u Fionu potrajala je čak nekoliko sati. Pri tome joj je pomogao cijeli tim stručnjaka i šminkera bez kojih ova maska vjerojatno ne bi bila toliko originalna.

Cijeli proces izrade maski i odijevanja u kostime Heidi je podijelila na svom Instagram profilu s obožavateljima koje je i ove godine ostavila bez teksta.

 

Heidi i Tom svoje su maske pokazali na tradicionalnoj zabavi povodom Noći vještica u New Yorku, kamo su stigli u replici kočije iz crtanog filma, a sa sobom su doveli i "malenog Shreka" u kolicima. Bili su definitivno najorginalnije maske večeri.

Pjevač koji puni dvorane diljem regije i mami uzdahe: "Imam samo jednu ženu koju najviše volim"

Sve bismo dali da su tu, bar na jedan tren: Sa sjetom se prisjećamo velikana koji su ostavili trag u beskraju