Slavna manekenka Heidi Clum i njezin suprug Tom Kaulitz pripremaju se za svoje drugo vjenčanje.

Galerija


Jedna od najljepših žena svijeta, zanosna Heidi Klum nedavno je šokirala viješću da se ponovno udala - i to za 16 godina mlađeg Toma Kaulitza. 

Vezani članci Heidi Klum i Tom Kaulitz Nije imala sreće u ljubavi, a onda je upoznala svojeg 16 godina mlađeg supruga zbog kojeg ne skida osmijeh s lica Heidi Klum Vatreno i bezbrižno navijala za omiljeni klub, hitno saslušanje na sudu s bivšim nije joj poremetilo planove

Heidi se u Toma zaljubila nakon što je prekinula vezu s 31-godišnjim trgovcem umjetnina Vitom Schnabelom. Brak s Tomom joj je treći po redu, prije njega je bila udana za Rica Pipina od 1997. do 2002., a za glazbenika Seala od 2005. do 2014. godine, s kojim ima i troje djece. 

Svoju treću bračnu sreću ljepotica je potražila u rukama gitarista grupe Tokio Hotel, a nakon što su se vjenčali u Los Angelesu na tajnoj ceremoniji, sretni par sada priprema i drugu svadbu. Kako je na njihovom malom privatnom obredu u Los Angelesu bilo tek nekoliko uzvanika, sada par želi napraviti veliki party za sve one koji su im važni, pa su se odlučili po drugi puta vjenčati na Capriu. 

Da su veselice i zdravice već počele očito je i po Instagram objavi lijepe Heidi. Naime, objavila je snimku na kojoj sa svojim suprugom nazdravlja tradicionalnim talijanskim alkoholnim pićem - limoncellom. 

Sudeći prema njihovim zaljubljenim fotkama, par ne može biti sretniji no što je. 

Paparazzi su ih sada uhvatili i kako brodicom dolaze do ekskluzivog resorta. Par se ljubio i izmjenjivao nježnosti, a Heidi je na sebi imala i prekrasnu prozračnu haljinu kao stvorenu za ljetno vjenčanje. 

Očekuje se da će se druga ceremonija održati svakog časa pa ovaj par fotografi i novinari prate u stopu. Navodno će na vjenčanju biti oko 100 uzvanika, većinom slavnih faca iz svijeta glazbe, filma i mode. 

Od prodavača kupona do avionske karte za Havaje koja mu je potpuno promijenila život