Omiljena ljepotica

40 joj je godina tek: Seksi slavljenica kojoj nije lako odoljeti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Hollywoodu već odavno vlada 'mudra' izreka kako su četrdeste nove dvadesete, a u slučaju prekrasne Heidi Klum to je prava istina!

Naime, danas Heidi Klum slavi okrugli rođendan - 40 joj je godina! Iz sebe ima uspješnu karijeru modela, televizijske voditeljice, modne dizajnerice - i ne namjerava usporiti tako brzo!

Pogledaj i ovo showbuzz Tako to ona radi 'Napokon malo relaksacije!'

>> Navršit ću 40, ne bih se mogla buditi pokraj 25-godišnjaka!'

Tko bi joj i zamjerio? Heidi Klum u 40. izgleda bolje nego ikad! Njezino utegnuto tijelo, duge noge i bujne grudi i dalje plijene pažnju gdje god stigne - kao i kad je bila na početku svoje modne karijere.

A kako je sve počelo?

Heidi, koja je rođena u njemačkom gradiću Bergisch Gladbach, nekoliko tjedana prije mature život joj se promijenio iz temelja.

Naime, prijateljica Karin nagovorila ju je da ispuni kupon i prijavi se za modni natječaj. Pobjednica dobiva gostovanje u showu Thomasa Gottschalka - Heidi je pristala i pobijedila konkurenciju od 25 tisuća natjecateljica te joj je ponuđen ugovor u vrijednosti od 300 tisuća dolara. Prihvatila je ponudu i počela karijeru modela, odbivši obrazovanje u školi za modne dizajnere, što joj je bio inicijalni plan.

Ostalo je povijest: nosila je većinu svjetskih revija, bila je anđeo Victoria's Secreta od 1999. do 2010. godine. Uz manekensku karijeru, proslavila se kao glavno lice showa 'Next Top Model'.

Privatni život

Heidi je prvi put pred oltar stala 1997. godine, kada se udala za stilista Rica Pipina, ali par se razveo 2002. godine. Godinu dana poslije upoznala je Flavija Briatorija, s kojim je dobila kćerku Leni 2004. godine.

Drugi put pred oltar je stala s glazbenikom Sealom, i to 2005. godine. Sa Sealom ima troje djece: Henryja, Johana Samuela, i kćer Lou. Nakon sedam godina braka, uslijedio je razvod 2012. godine. Prije nekoliko mjeseci Klum je potvrdila kako je u vezi s tjelohraniteljem Martinom Kristenom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene