Heather Locklear već dugi niz godina ima problema s ovisnošću,


Američka glumica Heather Locklear, koju publika pamti ulogama u hit serijama 'Dinastija' i 'Melrose Place', navodno je tijekom blagdana doživjela živčani slom te je završila u privatnoj klinici Cliffside Malibu, piše Radar Online. Liječnici su je odmah zatvorili i prisilno uključili u program detoksikacije.

Vezani članci Heather Locklear Nekad najljepša glumica oporavlja se od svih nedaća zbog kojih nije u stanju brinuti se sama o sebi David Spade, Pamela Anderson Ljubio je čak i najpoznatiju prsatu plavušu, a lista njegovih zgodnih ljubavnica veća je i od poznatijih zavodnika

''Kada su je dovezli, bila je potpuno pijana i pod utjecajem lijekova, nije znala za sebe. Histerizirala je, plakala, vrištala i otmala se. Bila je u zaista lošem stanju'' otkrio je izvor.

Slavna glumica je smještena u izoliranu kuću s još dva pacijenta, a iz sobe smije izaći samo kad ide na terapiju. Heather ima problema s ovisnošću ima već dugi niz godina, a na odvikavanju je bila i prije devet godina, kada je i uhićena zbog vožnje pod utjecajem lijekova.