Heather Locklear nastavlja s problematičnim ponašanjem.

Galerija


Posrnula američka glumica Heather Locklear ponovno se našla u središtu skandala nakon što je pretukla vlastitog dečka, izbacila ga iz kuće i završila na psihijatrijskom liječenju, piše Daily Mail.

Vezani članci Heather Locklear Nekad najljepša glumica oporavlja se od svih nedaća zbog kojih nije u stanju brinuti se sama o sebi Heather Locklear (Foto: Profimedia) Bila je predivna plavuša i zvijezda malih ekrana, a onda je sve prokockala zbog ovisnosti

Ovo se dogodilo samo nekoliko mjeseci nakon što je završila na rehabilitaciji i nakon uhićenja zbog teške alkoholiziranosti i nasilnog ponašanja.

Podsjećamo, 57-godišnja Heather uhićena je u lipnju nakon što se automobilom zaletjela u stup električne rasvjete blizu svog kalifornijskog doma, pri čemu joj je u automobilu pronađena boca alkoholnog pića.

Pritom je napala policajce koji su je pokušali smiriti, zbog čega je uhićena i prevezena u okružni zatvor iz kojeg je izašla već sljedećeg dana. No svega šest sati nakon toga hospitalizirana je zbog predoziranja alkoholom.

Pomoć je pozvala njezina majka, koju je također navodno fizički napala, rekavši kako joj kćer želi počiniti samoubojstvo. 

Čini se da su dani slave uistinu stvar daleke prošlosti za glumicu čijoj su se ljepoti i talentu nekada svi divili.

Slavni DJ pokazao 27 godina mlađu djevojku, a na plaži im se pridružio i talijanski milijunaš

Ljubavne priče Hrvatice i Francuza posramio bi se i Hollywood jer je stvarno nevjerojatna

Prvi nastup Miroslava Škore nakon teške operacije: "Kažu, najgore je prošlo"