Heather Locklear na Instagramu je otkrila kako je na trećem stupnju liječenja ovisnosti o alkoholu.

Galerija


Američka glumica i poznato televizijsko lice iz hit-serija "Dinastija", "Melrose Place" i "Spin City" nekoć je slovila za predivnu plavušu koja je uveseljevala gledatelje diljem svijeta, a danas je posrnula 58-godišnjakinja koja je otvoreno progovorila o svojoj borbi s ovisnosti. 

Vezani članci Heather Locklear Sve je zabrinula izgledom i brojnim skandalima, ali sad je sve glasine opovrgnula jednom fotografijom Heather Locklear (Foto: Profimedia) Tužna fotografija po tko zna koji put uhićene glumice čijoj su se ljepoti nekad svi divili

Naime, Heather je na svom profilu na Instagramu podijelila fotografiju iz svoje sobe u klinici za odvikavanje od alkohola. Na ogledalu ispred njezina kreveta vidi se ružičastim ružem ispisana molitva u tri koraka, a koja glumici ulijeva snagu potrebnu kako bi izašla na kraj s alkoholičarkom u sebi.

"Bože, nudim se tebi. Da gradiš sa mnom i da odlučiš što sa mnom. Odriješi me okova mene same", napisala je glumica na svoje ogledalo. 

Heather se trenutačno nalazi na odvikavanju sudskom odlukom, a pokušava prigrliti zdraviji način života. Treći korak procesa odvikavanja usmjeren je na pronalaženje vjere i okretanje Bogu, stoga ne čudi što je Heather trenutačno usredotočena na molitve višem biću koje bi joj trebalo olakšati njezine nedaće. 

Glumica je, čini se, u potpunosti prigrlila program u kojem sudjeluje, iako je inicijalno bila prisiljena otići na odvikavanje nakon što je 2018. bila čak dva puta uhićena pijana. Vozila je pijana i svađala se s policajcima. Uz to je odbila pustiti policiju u svoju kuću kada je netko prijavio obiteljsko nasilje u njezinoj obitelji, a i tom je prilikom bila vidno pijana i stvorila je veliku scenu policajcima koje je vrijeđala. Sud ju je stoga odlučio kazniti i poslati na odvikavanje od najmanje 5 mjeseci, koje joj očito pomaže. 

Heather je prošla godina bila vrlo teška. Naime, osim što vodi bitku s alkoholom, dijagnosticiran joj je i rak dojke. 

Možete li prepoznati nekadašnju seks-bombu raskošnog glasa koja je bila san svakog tinejdžera?