Oglasio se i predsjednik

Glumica optužila Busha za zlostavljanje: "Dirao me iza, sve je promatrala i njegova supruga"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Heather Lind na svom je profilu na Instagramu otkrila je da je bila žrtva zlostavljanja bivšeg predsjednika SAD-a Georgea H. W. Busha.

Glumica Heather Lind javno je posramila bivšeg američkog predsjednika Georgea H. W. Busha. Zvijezda serije "Turn: Washington's Spies" na svom Instagramu otkrila je kako ju je bivši predsjednik seksualno zlostavljao tijekom jednog zajedničkog susreta. Sve je navodno vidjela i njegova supruga Barbara.

"Kad sam dobila priliku upoznati Georgea H. W. Busha prije četiri godine zbog promocije povijesne serije na kojoj sam tad radila, seksualno me zlostavljao dok smo pozirali za zajedničku fotografiju. Dirao me iza, iz svojih invalidskih kolica, dok je njegova supruga Barbara stajala sa strane. Ispričao mi je i neumjesnu šalu", napisala je 34-godišnja glumica.

 

A post shared by Heather Lind (@heathergibs) on

Otkrila je i da ju je nakon toga, dok su se fotografirali, ponovno dirao. "Barbara je preokrenula očima u stilu 'ne opet', a njegovi su mi zaštitari rekli da nisam trebala stati kraj njega. Trebali smo ga zvati gospodine predsjedniče, a meni se čini da je moć te titule u stvaranju pozitivnih promjena, služenju ljudima i demokraciji. On se te moći odrekao kad ju je upotrijebio protiv mene, a sudeći prema komentarima ljudi koji ga okružuju, i protiv mnogih drugih žena", napisala je 34-godišnja glumica u objavi koju je ubrzo i obrisala. No, ne dovoljno brzo da ju ne bi prenijeli vodeći svjetski mediji. Za komentar neugodne situacije novinari Daily Maila upitali su i Busha.

"Predsjednik Bush nikad ne bi, ni pod kojim okolnostima, namjerno nekome stvorio nelagodu i najiskrenije se ispričava ako je njegov pokušaj humora uvrijedio gospođicu Lind", stoji u priopćenju.

Ranije je svijet pak potresao i novi seks skandal slavnog fotografa koji je surađivao s najvećim svjetskim zvijezdama među kojima su Kim Kardashian, Rihanna,Beyonce i Ivanka Trump.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene