Hazal Turesan hrvatski gledatelji poznaju kao crvenokosu Yasemin iz serije "Fazilet i njezine kćeri".

Galerija


Turska glumica Hazal Turesan jedna je od najvećih negativki turske hit-serije "Fazilet i njezine kćeri", u kojoj glumi pohlepnu i ljubomornu Yasemin, a domaći su je gledatelji već imali prilike upoznati u seriji "Ljubav i novac" kao Asli.

Vezani članci Kolinda Grabar Kitarović na setu serije Dar Mar Kolinda Grabar-Kitarović u ulozi kakvu još niste vidjeli. Bivša predsjednica u hit-seriji "Dar Mar" glumi samu sebe, otkrila nam je što joj je bilo najteže Draško Zidar Osebujna obitelj iz Dizmova: Kakav će dar mar napraviti obitelj Grob kojoj posao sve lošije ide?

Ova 34-godišnja glumica glumom se bavi od studentskih dana, čime njezina obitelj isprva nije bila oduševljena.

"Mogla sam danas biti diplomatkinja. Bila sam vrlo nesretna dok sam studirala. Politologija, Machiavelli i tako dalje. Predmeti su bili lijepi, ali kad je trebalo učiti, glava mi je bila prazna. Napokon, jednog dana sam prelomila u sebi i rekla - odlazim", izjavila je u jednom od intervjua za turski magazin Haberleri.

Nakon toga upisala je studij glume, a sve ostalo je povijest. Među prvim serijama koje je snimila su "Deniz Yildiz" i "Ne zaboravi me", a nakon toga "Ljubav i novac" te konačno "Fazilet i njezine kćeri".

Kaže kako je ulogu Yasemin prihvatila zato što je dobila priliku surađivati s cijenjenom producentskom kućom, redateljima i dobrom glumačkom ekipom. No, Yasemin i Hazal u potpunosti su suprotnog karaktera.

"Ne poznajem niti jednu takvu osobu. No u arsenalu mojih glumačkih oružja jedno od najjačih je promatranje. Od svih likova koje sam mogla vidjeti odabrala sam dijelove koji bi odgovarali Yasemin i zatim prepustila stvar mašti kako bi ih sve spojila", objasnila je Hazal.

Iako se bavi glumom, ne voli gledati svoj lice na ekranu kao ni čuti vlastiti glas jer se nikad ne smatra dovoljno dobrom, no kritike i komentari koje dobiva govore ipak drugačije.

I to smo dočekali: Omražena vojvotkinja napokon napravila nešto što je izazvalo divljenje javnosti