Hayden Panettiere i Brian Hickerson snimljeni su zajedno na aerodromu u Los Angelesu.

Galerija


Američka glumica Hayden Panettiere prošetala se u društvu starog novog dečka Briana Hickersona nakon što su odbačene sve optužbe za nasilje koje su bile protiv njega podignute pa je očigledno kako se par ponovno pomirio.

Vezani članci Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Bivša zaručnica Vladimira Klička pijana i u panici dočekala policiju u domu svog novog dečka Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Kličko o prekidu koji je sve šokirao šuti, a Hayden pored novog dečka ne skida osmijeh s lica

Naime, Brick glumici nije smio prići nakon što je bio uhićen zbog fizičkog nasrtaja na nju tijekom svađe u 2 sata ujutro, dok su im cijelu vezu bilježili skandali poput prekomjerne konzumacije alkohola, intervencija policije u njihovu domu i verbalnih sukoba.

No čini se da je 30-godišnja Hayden sve to odlučila oprostiti i uputiti se s dragim na putovanje, čemu svjedoče njihove najnovije fotografije snimljene na aerodromu u Los Angelesu.

Njihove najnovije fotografije pogledajte ovdje.

Njihova je veza počela u kolovozu 2018. godine, a javnost je za nju saznala nakon što su paparazzi snimili bosonogu  i vidno alkoholiziranu Hayden kako izlazi iz jednog noćnog kluba, i to u Brianovu društvu. U to se vrijeme još uvijek vjerovalo da je u vezi s tadašnjim zaručnikom i ocem svoje 4-godišnje kćeri Kaye, Wladimirom Klitschkom.

Nakon što je protiv Briana podignuta tužba, glumica je viđena u šetnji njujorškim ulicama s njegovim bratom Zachom Hickersonom, s kojim se držala za ruke i uživala u njegovu društvu.

Toliko da nije marila ni za fotografe koji su ih snimali. Njoj blizak izvor tada je tvrdio da su samo bliski prijatelji te da je to sve bila obična predstava za javnost.

S prednje strane djelovala je još i pristojno, a kad se okrenula, fotografi su imali što zabilježiti