treba joj stručna pomoć

Slavna glumica otišla na liječenje zbog duge borbe s depresijom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica se prijavila na liječenje. Nedavno je priznala da se borila sa postporođajnom depresijom, no očito bitka nije gotova do kraja.

Novopečena majka Hayden Panettiere traži pomoć zbog postporođajne depresije. Prijavila se u kliniku za liječenje takvih i sličnih bolesti jer smatra da joj je potrebna stručna pomoć.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Neočekivana objava Glumica se oglasila prvi put nakon što ju je dečko pretukao i objavila fotografiju kojom je sve iznenadila

Vijest je objavio magazin Us Weekly. 'Hayden Panettiere se vlastitom voljom prijavila na liječenje, zatražila je profesionalnu pomoć u borbi sa postporođajnom depresijom. Moli medije za privatnost tijekom razdoblja liječenja', piše spomenuti magazin.

Iskreno priznanje Kličkove zaručnice - Pala u depresiju

Upravo tom mediju Hayden je ispričala nedavno kako pati od postporođajne depresije, a svim ženama je poručila kako nisu same u tome niti su lude. Ovaj vid depresije također se liječi kombinacijom lijekova i terapije. Tijekom teških vremena pomaže joj i Vladimir Kličko, zaručnik s kojim je u prosincu prošle godine dobila djevojčicu Kayu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene