Hayden Panettiere brzo je našla novog dečka nakon prekida s boksačem Vladimirom Kličkom.

Galerija


29-godišnja holivudska glumica u posljednje vrijeme nije sva svoja.

Vezani članci Slovenska vojska uskoro na granici? - 1 Uz Kupu bi uskoro moglo biti više vojnika i policajaca nego izletnika: Naši političari ne vide problem, no građani su razočarani Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Držali se za ruke: Posrnula glumica viđena s bratom bivšeg dečka koji joj više ne smije prići

Riječ je o plavokosoj zvijezdi serije "Heroji" Hayden Panettiere, za koju se prije tri mjeseca saznalo da je prekinula 9-godišnju vezu s boksašem Vladimirom Kličkom, s kojim ima kćerkicu Kayu.

Iako razlozi prekida još uvijek nisu poznati, odmah se saznalo da glumica ima novog dečka, relativno nepoznatog glumca Briana Hickersona, s kojim se ne skriva od početka.

Njihova veza potvrđena je sredinom kolovoza nakon što su golupčići viđeni na romantičnoj večeri. No po izlasku iz restorana Hayden je skinula cipele te počela ganjati okupljene paparazze po parkiralištu.

A portal TMZ sada je došao u posjed policijskog izvješća u kojem stoji kako je glumica prošlog mjeseca otvorila vrata policiji u alkoholiziranom i rastresenom stanju. Policija je intervenirala zbog burne svađe između njezina dečka i njegova oca u Južnoj Karolini koja je završila fizičkim obračunom. Hayden je vrata otvorila u panici, a njezinom dečku policajci su morali staviti lisice kako bi smirili situaciju.

Glumica je priznala da su ona i njegov otac pili prije svađe, a Brianov otac na sebi je imao vidljive ozljede na licu te je krvario. Ipak, policajcima je rekao da je pao.

"Njezina je obitelj jako zabrinuta zbog Briana i njegova utjecaja na nju. Počela je okorjelo tulumariti i piti. Nitko ne podržava tu vezu te se svi nadaju da je Brian samo prolazna faza", otkrio je izvor blizak glumici koja je u siječnju 2017. godine otvoreno progovorila o postporođajnoj depresiji te terapijama koje su joj pomogle da se izvuče iz nje.

Povratak u prošlost: Lana Jurčević nekada je bila zakopčana do grla

Prošle godine zaručnik ju je prevario umjesto odveo pred oltar, a ni druge ljubavi joj nisu bile sretne