Modna žrtva

'Nosila bih i plastičnu vrećicu ako je Fordova!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Hayden Panettiere na dodjeli prestižnih nagrada kupila je, a ne dobila svečanu haljinu koju je nosila.

Hayden Panettiere ove je nedjelje na prestižnoj ceremoniji dodjele Zlatnih Globusa, nosila haljinu dizajnera Toma Forda. No, 24- godišnja glumica i zaručnica Vladimira Klička, svoju je svečanu haljinu kupila, a ne dobila na poklon, što je inače česta praksa na događajima ovakvog tipa. Razlog tome je sam dizajer koji je poznat po tome da na dodjelama obači samo jednu ženu.

Pogledaj i ovo argot Robbie, Greta Gerwig i America Ferrera među "gubitnicima" i taylor swift Evo koji je film ostvario najveću zaradu u 2023. godini, konkurencija je bila opaka!

VIDEO Slučajno otkrila previše!

'Ovo je prvi put da nosim Toma Forda, jer sam to silno željela. U ovoj se haljini osjećam i udobno. Nosila bih i plastičnu vrećicu ako bi je on dizajnirao', odgovorila je oduševljena Hayden na pitanje o tome što nosi, za vrijeme Zlatnih Globusa.

Plavokosa glumica nosila je dugu crnu haljinu, s izrezom sa strane za koju se procjenjuje da ju je platila oko 10.000 dolara. 'Kakva čast nositi remek djelo jednog čovjeka! Hvala za prekrasno cvijeće', napisala je Hayden na Twitteru uz objavljenu fotografiju bijelih ruža i čestitke na kojoj je pisalo:

'Draga Hayden, izgledala si prekrasno prošle večeri. Puno ljubavi, Tom', napisao joj je 52-godišnji dizajner kojemu se očito svidjelo kako je mlada Panettiere izgledala.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene