Bio na testiranju

Nakon osude na 23 godine zatvora zbog silovanja, bivšem mogulu potvrđen koronavirus

Harvey Weinstein i Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Harvey Weinstein i Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Harvey Weinstein i Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Harvey Weinstein i Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) Harvey Weinstein (Foto: AFP) +0 Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Galerija

Harvey Weinstein pozitivan je na koronavirus i smješten je u izolaciju, u zatvoru u kojem bi trebao provesti sljedeće 23 godine.

Bivši holivudski mogul i filmski producent Harvey Weinstein, nedavno osuđen na 23 godine zatvora zbog seksualnog uznemiravanja i silovanja nekoliko žena, pozitivan je koronavirus.

Pogledaj i ovo Hugh Jackman (Foto: Getty Images) problemi zbog bolesti Miljenik žena zbog kojeg vlada pomama potvrdio da je pozitivan na koronavirus, pomakli su cijeli program zbog njega

Nakon što je podvrgnut testiranju koje se pokazalo pozitivnim, 68-godišnji Harvey smješten je u izolaciju u zatvoru Wende Correctional u zapadnom New Yorku.

Strani mediji poput Daily Maila prenose kako se zatvorenik sam požalio čuvarima i rekao im da misli da ima virus još prije tjedan dana, nakon što je k njima prebačen iz ozloglašene zatvorske ustanove Rikers Island, u kojoj su inače brojni zatvorenici pozitivni na koronavirus.

Vijest je potvrdio predsjednik njujorškog Udruženja državnih zatvorskih službenika Michael Powers te dodao da zatvorskim službenicima nedostaje odgovarajuće zaštitne opreme, a nekoliko je članova osoblja u karanteni.

Harvey Weinstein ranije ovog mjeseca osuđen je na 23 godine zatvora zbog seksualnog napada na bivšu asistenticu Mimi Haley i zbog silovanja glumice Jessice Mann.

Njegov odvjetnik izjavio je da zasad nije dobio informaciju o zarazi svog klijenta.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Trifunović (FOTO: Instagram) Sergej Trifunović (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) +0 Sergej Trifunović (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Potres Neočekivana gesta srpskog glumca za Zagreb: "Bravo, majstore. To je humanost i empatija. Budale se raduju"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene