Harvey Weinstein pao je i ozlijedio se u zatvoru, a njegov glasnogovornik kaže kako je njegov klijent rekao da je imao dosta vremena da razmisli o svom životu.

Galerija


Optuženi holivudski producent Harvey Weinstein pao je i ozlijedio se u zatvoru Rikers Island, rekao je u ponedjeljak njegov glasnogovornik Juda Englemayer za CNN.

Vezani članci Harvey Weinstein Harvey Weinstein proglašen krivim za seksualno zlostavljanje i osuđen na 23 godine zatvora! Harvey Weinstein Posrnulog filmskog producenta optužuju da glumi bolest, a boje se da bi si u zatvoru mogao nauditi

"Harvey je rekao kako osjeća mučninu i smatra kako ima potres mozga. Liječnici nisu donijeli službenu dijagnozu", kaže Englemayer. Dodaje kako je bivši producent prije pada osjećao vrtoglavicu.

Glasnogovornik bivšeg holivudskog mogula rekao je kako je telefonski razgovarao sa svojim klijentom u nedjelju, a Weinsten mu je rekao kako je dosad imao dosta vremena da razmisli o svom životu i svemu što je napravio. Rekao mu je da nije bio dobar čovjek te da je zato u zatvoru.

Harvey Weinstein je odmah nakon presude završio u bolnici zbog bolova u prsima, a čelnici zatvora u koji su ga smjestili boje se kako bi si bivši producent mogao nauditi.

Nekad cijenjenog holivudskog producenta proglasili su krivim na suđenju za silovanje i seksualno napastovanje nekoliko žena. Prema trenutačnim nagađanjima, bivši holivudski producent mogao bi provesti najmanje pet godina u zatvoru, a za nekoliko dana očekuje se konačna presuda.

Na posljednjoj kraljevskoj dužnosti prvi put nakon dugo vremena sreli prinčevog brata, evo kakva je bila reakcija