Vikao da je nevin

Pozlilo mu nakon što je čuo presudu: Bivši filmski mogul umjesto u zatvoru hitno završio na liječenju

Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) +0 Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Galerija

Harvey Weinstein uzrujao se kada je saznao da je proglašen krivim i zatim se požalio na bolove u prsima. Umjesto direktno u zatvor producent je odveden u bolnicu u New Yorku.

Holivudski producent Harvey Weinstein (67) u ponedjeljak je proglašen krivim za silovanje i seksualno zlostavljanje nekoliko žena, a za to bi mogao dobiti do 29 godina zatvorske kazne. Ubrzo nakon što mu je pročitana presuda, kako piše Daily Mail, Weinsteinu je pozlilo i po njega je stigla hitna pomoć.

Pogledaj i ovo Adrien Brody i Halle Berry Živi mirnim životom Upisao se u povijest pa samo nestao iz javnosti, jedino su ga paparazzi uspjeli uhvatiti u trenucima kad to nije očekivao

Filmski producent požalio se na bolove u prsima i završio je na liječenju u Bolničkom centru Bellevue u New Yorku. Glasnogovornik suda izvijestio je javnost da je Harvey imao visok tlak i palpitacije, odnosno ubrzano nepravilno lupanje srca.

Prije nego što je Weinsteinu pozlilo, sudac James Burke naredio je da ga odmah odvedu u zatvor Rikers Island do izricanja presude 11. ožujka. Porota , u kojoj je bilo sedam muškaraca i pet žena, vijećala je duže od 26 sati i odlučila da je producent kriv.

Nakon što je čuo presudu, uzrujani Weinstein vikao je na svog odvjetnika. “Nevin sam. Nevin sam. Kako se ovo može dogoditi u Americi?“ pitao ga je. Producent je bio u šoku toliko da se nije ni pomaknuo kad su mu prišla četiri sudska policajca. Nakon toga su mu stavljene lisice i odveden je bez hodalice s kojom se prošlih dana pojavljivao.

Ubrzo mu je pozlilo i odvela su ga kola hitne pomoći.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene