Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle bili su na večeri s Jennifer Lopez i njezinim partnerom Alexom Rodriguezom.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry u Miamiju su bili na večeri s pjevačicom Jennifer Lopez i njezinim partnerom Alexom Rodriguezom. The New York Post piše kako su se na večeri parovi našli nakon Harryjevog govora na "Summitu milijardera" koji se održao u istom gradu.

Vezani članci Meghan Markle i kraljica Elizabeta Meghan i Harry pod paljbom optužbi zbog najnovije odluke, razbjesnili sve pa čak i političare Meghan Markle, Princ Harry Fanovima kraljevske obitelji za oko je zapela jedna zanimljiva stvar vezana za Harryja, evo o čemu je riječ!

"Harry i Meghan su se super složili s Jennifer i Alexom. J. Lo je kraljevski par čak pozvala da dođu s njima da se njihov sin Archie druži s njezinom djecom", ispričao je medijima muškarac koji je bio u istom restoranu te je slučajno slušao o čemu pričaju.

50-godišnja pjevačica koja je nedavno nastupom briljirala u poluvremenu "Super Bowla", njezin partner i kraljevski par na večeri su se našli u restoranu "Habitat" u 1 Hotel South Beachu.

Tijekom govora na summitu Harry se osvrnuo na svoje mentalno zdravlje te je ispričao sve o svojim terapijama na koje je između ostalog išao i zbog činjenice da se nije mogao oporaviti od majčine smrti.

Prema riječima PR stručnjaka koji je dobar prijatelj s Kardashianima, samo Meghan bi tijekom ove godine mogla zaraditi preko 100 milijuna dolara. Par je navodno pozvan da na dodjeli Oscara budu prezenteri nagrade, no zahvalili su se i odbili tu čast.

Hrvatska Kim Kardashian rodila je sina: "Dobrodošao na svijet, Teo"