Skoro se rasplakao

Slavni glumac o bolesti svoje kćeri: To je razorno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Harrison Ford na skupu u New Yorku progovorio je o bolesti svoje kćeri Georgije.

Najteža stvar za svakog roditelja je kada njegovo dijete pati. Okusio je to i slavni glumac Harrison Ford, koji se skoro rasplakao kada je u New Yorku bio govornik na skupu epileptičara. Želio je time doprinijeti istraživanju epilepsije, a dok je govorio o toj temi, bio je vidno potresen.

Pogledaj i ovo Harrison Ford i Calista Flockhart - 2 Kad bi pogledi govorili Predviđali su im brzi kraj ljubavi, ali legendarni glumac 22 godine mlađu suprugu i kolegicu i dalje čvrsto drži u naručju

Dirnuo je sve okupljene ispovijesti o njegovoj kćerki Georgiji, koja boluje od epilepsije, a prvi napadaj imala je još kao djevojčica. Liječili su je u početku tabletama protiv migrene, a epilepsiju joj dijagnosticirali godinama kasniaje.

'Kad netko koga volite ima ovu bolest, to može biti razorno. Razorno, jer znate kako to može utjecati na život te osobe, njezinu budućnost, životne prilike... očajno tražite način kako joj pomoći. Želite joj pomoći da živi normalan, ispunjen život', izjavio je Ford. NY Daily News prenosi kako je Georgia svoj posljednji napadaj imala tijekom studija. Bolest je nije omela, pa je Georgia krenula očevim stopama i danas je glumica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene