Nije komplicirano

Slavni glumac otkrio tajnu dugotrajnog braka s 22 godine mlađom kolegicom kojom je sve nasmijao

Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) getty images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) +0 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Galerija

Harrison Ford i njegova supruga, 55-godišnja Calista Flockhart uskoro će proslaviti 10. godišnjicu braka, a zajedno su gotovo 18 godina.

Slavni glumac Harrison Ford otkrio je tajnu za dugotrajan brak, a jednostavnija je nego što mislite.

Pogledaj i ovo Harrison Ford i Calista Flockhart - 2 Kad bi pogledi govorili Predviđali su im brzi kraj ljubavi, ali legendarni glumac 22 godine mlađu suprugu i kolegicu i dalje čvrsto drži u naručju

"Ne pričajte. Klimajte glavom", kratko je objasnio 77-godišnji glumac u jednom intervjuu, prenosi CNN.

Harrison Ford i njegova supruga, 55-godišnja Calista Flockhart uskoro će proslaviti 10. godišnjicu braka, a zajedno su gotovo 18 godina. Rijetki holivudski parovi mogu se pohvaliti tako dugom vezom.

Ford i Flockhart upoznali su se na dodjelama Zlatnih globusa 2002. godine, a vjenčali su se osam godina kasnije. Harrison Ford iz prijašnjih brakova ima četvero djece, dok Calista Flockhart ima posvojenog sina.

Unatoč brojnim tračevima koji ih prate otkad su započeli vezu, glumica je u nekoliko navrata rekla da razlika u godinama za njih nikada nije predstavljala problem. Ona je od svog supruga mlađa 22 godine.

Popularni glumac u intervjuu se osvrnuo i na svoju 50 godina dugu karijeru. Istaknuo je kako uspjeh nije doživio preko noći, već je mukotrpno radio 15 godina. Odigrao je neke od najlegendarnijih uloga, uključujući i ulogu Hana Soloa u "Ratovima zvijezda" te Indianu Jonesa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene