Harrison Ford ispričao je kako je nastala legendarna scena u filmu Indiana Jones: 'Otimači izgubljenog kovčega'.


Poznati glumac Harrison Ford proslavio se ulogom profesorom arheologije Indianom Jonesom, jednim od najomiljenijih filmskih pustolova svih vremena, ispričao je kako je nastala legendarna scena u filmu 'Indiana Jones i otimači izgubljenog kovčega'.

Bradley Cooper glumiti će u novom Disneyevom hitu!

Vezani članci Harrison Ford i Calista Flockhart Nisu se pojavljivali godinu dana: Okorjeli šarmer i njegova 22 godine mlađa žena prepustili se poljupcima Slika nije dostupna Stiže novi nastavak HIT filma

Scena koji svi pamte iz filma je kada slavni Indiana Jones upucao pištoljem mačevaoca koji mu je stao na put.

No, čini se da ta scena nije uopće bila laka za snimiti.

'Trebao sam se boriti bičem protiv tog napadača. Bilo je to zamišljeno kao dvoboj mača i biča, no u to vrijeme bio sam dehidriran i patio od dizenterije. Nisam mogao biti ni 10 minuta izvan kamp kućice na snimanju i osjećao sam se jako, jako loše. Predložio sam Stevenu Spielbergu da tu scenu preradimo u dvoboj mačem i pištoljem. Rekao je da je i njemu pala slična ideja na pamet. Prihvatio ju je jer je shvatio da bi nam za tu scenu s bičem trebalo još barem dva, tri dana snimanja, a već smo imali scenu sličnog dvoboja bičem kad spašavam Marian. Tako da smo to brzo snimili i otputovali u Englesku', ispričao je Harrison Ford, piše Business insider.

Stara priča navodno će dobiti novo ruho. Slavnog profesora arheologije mogao bi utjeloviti slavni Bradley Cooper. Iako još ništa nije službeno, američki mediji počeli su povezivati ime slavnog slumca i projekt koji je na listi planova studija Disney.

Za ovaj film je još u prosincu 2013. Disney rekao da nije na listi planiranih projekata, no ako je vjerovati američkim medijima, ono što se govori javnosti je jedno, a ono što se događa iza kulisa velikog filmskog biznisa je nešto sasvim drugo.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook