Kakva reklama!

Svjetski mediji raspisali se o holivudskoj legendi u Dubrovniku, prvo se pokušao sakriti, ali sada sa svima spremno pozira

Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) +0 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Galerija

Harrison Ford i Calista Flockhart snimljeni su u zajedničkoj šetnji Dubrovnikom, a poziranje fotografima nije im teško palo.

Legendarni holivudski glumacHarrison Ford odlučio je stanku od snimanja novog nastavka filma "Indiana Jones" provesti u Hrvatskoj gdje već nekoliko dana uživa s 22 godine mlađom suprugom Calistom Flockhart i sinom Liamom, a sve to prate i svjetski mediji.

Pogledaj i ovo Harrison Ford i Calista Flockhart - 4 Tko bi se tome nadao! Omiljenom Indiani Jonesu i njegovoj 22 godine mlađoj supruzi priredili neugodnu situaciju, nju je to malo uzrujalo!

Neki od njih su, poput britanskog Daily Maila, objavili fotografije 79-godišnjeg Harrisona i 56-godišnje Caliste kako razgledavaju i uživaju šetajući ulicama Dubrovnika koji ih je očigledno oduševio, dobro raspoloženi i u ležernim izdanjima. Odmor provode u jednoj od vila na čijoj je terasi glumac i uhvaćen bez majice za vrijeme masaže ramena kojeg je nedavno ozlijedio radeći. 

Naime, Harrison je tijekom posljednjih nekoliko mjeseci radio na snimanju "Indiana Jonesa" koji je trebao imati premijeru 2022. godine, međutim bit će odgođena jer je glumac doživio ozljedu na setu pa je snimanje zaustavljeno.

S Calistom je u braku od 2010. godine, a vjenčali su se osam godina nakon što su se upoznali na dodjeli nagrada Zlatni globus. U javnosti se danas rijetko pojavljuju i žive mirnim životom, ali kada se pojave, ne propuštaju priliku da pokažu svijetu koliko se još uvijek vole, bilo da razmjenjuju nježne poljupce na ulici ili se šeću zagrljeni. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (Foto: Twitter) Janica Kostelić (Foto: Facebook) +0 Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Celebrity Janica Kostelić prvi put u javnosti sa sinom Oskarom, nije ga ispuštala iz ruku dok su zajedno pratili Alku

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Goran Višnjić - 3 +0 Goran Višnjić Celebrity Višnjić u Sinj stigao sa starijim sinom kojeg ovo ljeto svugdje vodi sa sobom, očito je i što je naslijedio od tate

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene