Harper Seven i David Beckham snimljeni su u zajedničkoj šetnji u Los Angelesu.

Galerija


Harper Seven Beckham najmlađe je dijete Victorije i Davida Beckhama, koja je na svijet stigla prije sedam godina. Od samog rođenja Harper je na glasu kao Davidova miljenica i princeza s kojom obožava provoditi vrijeme.

Vezani članci David Beckham (Foto: Instagram) David Beckham objavio fotografiju na kojoj ljubi kćerkicu u usta i izazvao kaos na Instagramu Victoria i David Beckham (Foto: Instagram) Beckhamovi prodali luksuznu vilu i pritom brutalno zaradili!

Harper je iz dana u dan sve veća, a ovih je dana, nakon dužeg vremena, snimljena u šetnji s 43-godišnjim Davidom ulicama Los Angelesa gdje žive.

Iako joj je dugačka kosa bila jedan od zaštitnih znakova, Harper ju je prije gotovo godinu dana odlučila drastično skratiti. Točnije, skratio joj ju je sam David koji se time bio pohvalio na svom profilu na Instagramu. 

Mnogi se slažu kako je malena Davidova slika i prilika te da je pokupila očeve crte lica i boju kose. 

Ipak, jedan dio javnosti kritizira Davida i to zbog nekoliko fotografija koje je objavio na svom profilu na Instagramu, na kojim ljubi Harper u usta.

Točnije, fotografije su izazvale zgražanje, a on se opravdavao kako ima blizak odnos sa svoje četvero djece i kako je to u njihovoj obitelji normalno.