Duo u điru

Tatina djevojčica više nije tako malena: Jedina kći Davida Beckhama u šetnji gradom sa slavnim ocem

David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Getty Images) Victoria Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Instagram) +0 David Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Harper Seven i David Beckham snimljeni su u zajedničkoj šetnji u Los Angelesu.

Harper Seven Beckham najmlađe je dijete Victorije i Davida Beckhama, koja je na svijet stigla prije sedam godina. Od samog rođenja Harper je na glasu kao Davidova miljenica i princeza s kojom obožava provoditi vrijeme.

Pogledaj i ovo Harper Beckham pogledajte najnovije fotografije! Mala kći Davida Beckhama više nije mala, svi komentiraju da je izrasla u pravu ljepoticu!

Harper je iz dana u dan sve veća, a ovih je dana, nakon dužeg vremena, snimljena u šetnji s 43-godišnjim Davidom ulicama Los Angelesa gdje žive.

Iako joj je dugačka kosa bila jedan od zaštitnih znakova, Harper ju je prije gotovo godinu dana odlučila drastično skratiti. Točnije, skratio joj ju je sam David koji se time bio pohvalio na svom profilu na Instagramu. 

Mnogi se slažu kako je malena Davidova slika i prilika te da je pokupila očeve crte lica i boju kose. 

Ipak, jedan dio javnosti kritizira Davida i to zbog nekoliko fotografija koje je objavio na svom profilu na Instagramu, na kojim ljubi Harper u usta.

Točnije, fotografije su izazvale zgražanje, a on se opravdavao kako ima blizak odnos sa svoje četvero djece i kako je to u njihovoj obitelji normalno. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene