70. izbor po redu

Lijepa Indijka nova je Miss Universe, a evo kako je prošla naša predstavnica Ora Antonia: "To više nije samo izbor najljepše djevojke na svijetu"

Ora Antonia Ivanišević Ora Antonia Ivanišević Nikša Raguž/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ora Antonia Ivanišević +0 Ora Antonia Ivanišević Galerija

Miss Universe 2021. je lijepa Harnaaz Sandhu iz Indije, a Hrvatsku je predstavljala Ora Antonia Ivanišević iz Dubrovnika.

70. izbor za najljepšu ženu na svijetu, Miss Universe 2021. održan je jučer u gradu Eilatu u Izraelu, a među osamdeset ljepotica bila je i hrvatska predstavnica Dubrovkinja Ora Antonia Ivanišević, koja se nije uspjela plasirati u finale, odnosno u Top 16 najprestižnijeg izbora ljepote.

Pogledaj i ovo Sheynnis Palacios - 3 najljepša žena svijeta Ovo je nova Miss Universe, a evo kako je na izboru prošla predstavnica Hrvatske Andrea!

Iako je naša Ora otpočetka plijenila pažnju u prelijepoj haljini Matije Vuice i sjajno odradila preliminarno natjecanje, voditelj Steve Harvey u Top 15 prozvao je misice Kolumbije, Signapura, Paname, Portorika, Bahama, Japana, Velike Britanije, SAD-a, Indije, Vijetnama, Arube, Paragvaja, Filipina, Venezuele i Južnoafričke republike dok se Miss Francuske plasirala kao Top 16 pobijedivši na internetskom glasanju.

Nakon prvog eliminacijskog dijela, natjecanja u kupaćim kostimima, priliku za ulazak u Top 10 dobile su predstavnice Paragvaja, Portorika, SAD-a, Indije, Južnoafričke republike, Bahama, Filipina, Francuske, Kolumbije i Arube.

Ocjenjivački sud, među kojim su se našle i Adriana Lima, poznati top-model, voditeljica Adamari Lopez, nekadašnja Miss Universe Iris Mittenaere, glumica Marian Rivera, poznata bolivudska glumica Urvaski Raurela te dobitnica nagrade Emmy Rena Sofer, odabrao je najljepših pet: Indija, Paragvaj, Južnoafrička republika, Filipini i Kolumbija. Nakon kraćeg intervjua u Top 3 plasirale su se predstavnice Paragvaja, Indije i Južnoafričke republike, koje su odgovarale na postavljana pitanja.

''Izbor Miss Universe nije više samo izbor najljepše djevojke na svijetu. Misice moraju biti društveno odgovorne, pratiti aktualna zbivanja u svojoj zemlji i u svijetu te imati mogućnost pokretanja pozitivnih promjena", objašnjava direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske Ivana Delač.

Ove je godine u svjetskom fokusu globalno zatopljenje i svaka predstavnica na izboru za Miss Universe treba pokazati kako svatko od nas već malim promjenama u ponašanju može pomoći spasiti naš planet.

Kao nova Miss Universe izabrana je 21-godišnja Harnaaz, koja se profesionalno bavi glumom. Kao najveći uzor ističe svoju majku ginekologinju, uz koju još odmalena volontira u kampovima za djevojčice educirajući ih o higijeni. U slobodno vrijeme bavi se jogom, voli ples i kuhanje, a vjeruje u izreku da se "dobre stvari događaju osobama koje ne prestaju vjerovati, zahvalne su, trude se i neprestano uče".

Njezine pratilje su Nadia Ferreira iz Paragvaja i Lalela Mswane iz Južnoafričke republike.

''Jako smo ponosni na Oru i kako je predstavljala našu zemlju otkako je postala Miss Universe Hrvatske. Samim pojavljivanjem na izboru za Miss Universe ostvarena je višemilijunska vrijednost promocije Hrvatske'', govori Marija Kraljević, direktorica Miss Universe Hrvatske.

U programu glamuroznog finala na spektakularnoj pozornici nastupili su JOJO i Noa Kirel.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Martina Tomčić, Mark Bagarić Mark Bagarić - 1 Mark Bagarić - 2 +21 Mark Bagarić - 4 Celebrity Drastična promjena: Kako nekoliko mjeseci kasnije izgleda dečko zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila?

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 +3 Maja Šuput - 2 Celebrity Šuput otkrila dražesni detalj na tijelu koji je dosad uspješno skrivala, to je zasjenilo i nikad viši prorez na haljini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene