Voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković kaže da je vodila lijepi razgovor s sa zgodnim policajcima.

Galerija


Influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković, koja živi u Zagrebu, otkrila je na Instagramu da joj je kod kuće svratila policija. 

Vezani članci Policija, ilustracija Zaražen sjeo u auto pa se vozio Požegom sve dok ga policija nije zaustavila Koronavirus u Hrvatskoj 76-godišnjak pozitivan na koronu šetao bez maske po domu za starije na Krku, otišao u restoran i kiosk

Naime, Hana je prije nekoliko dana doputovala u Hrvatsku iz Sarajeva, a pritom joj, kako tvrdi, nije naređena obvezna mjera izolacije jer nije došla iz kritičnog područja. 

"Upravo su mi došla dva zgodna policajca da provjere da li sam u izolaciji, jer je neko od "susjeda" - pola milijuna ljudi na storiju - prijavio kako sam prekjučer ušla u Hrvatsku. S obzirom na to da nemam obvezu samoizolacije, nisam dobila papir granične policije (ja sam u samoizolaciji dobrovoljno jer to smatram potrebnim), jer nisam došla iz kritične zone, malo smo se ispričali i baš su mi uljepšali dan. Hvala državnim službama koje rade svoj posao. Bravo momci", napisala je voditeljica na Instagramu. 

Indira otkrila čime ispunjava dane u izolaciji, pa jednim savjetom pokazala zašto ima vjernu vojsku fanova: "Ja sam to pronašla"