Voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković kaže da je vodila lijepi razgovor s sa zgodnim policajcima.

Galerija


Influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković, koja živi u Zagrebu, otkrila je na Instagramu da joj je kod kuće svratila policija. 

Vezani članci Anita Dujić - 1 Domaćoj manekenki i njezinoj obitelji na vrata pokucala policija, otkrila što se događalo Policija, ilustracija Problemi zbog propusnica: Nove restrikcije zadale glavobolje građanima, policija imala pune ruke posla

Naime, Hana je prije nekoliko dana doputovala u Hrvatsku iz Sarajeva, a pritom joj, kako tvrdi, nije naređena obvezna mjera izolacije jer nije došla iz kritičnog područja. 

"Upravo su mi došla dva zgodna policajca da provjere da li sam u izolaciji, jer je neko od "susjeda" - pola milijuna ljudi na storiju - prijavio kako sam prekjučer ušla u Hrvatsku. S obzirom na to da nemam obvezu samoizolacije, nisam dobila papir granične policije (ja sam u samoizolaciji dobrovoljno jer to smatram potrebnim), jer nisam došla iz kritične zone, malo smo se ispričali i baš su mi uljepšali dan. Hvala državnim službama koje rade svoj posao. Bravo momci", napisala je voditeljica na Instagramu. 

Indira otkrila čime ispunjava dane u izolaciji, pa jednim savjetom pokazala zašto ima vjernu vojsku fanova: "Ja sam to pronašla"