Još je glavna tema!

Isplivale Hanine fotografije nastale tek što se spremila za vjenčanje, ovo su prizori zbog kojih je očarala domaću javnost!

Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +0 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Galerija

Hana Huljić zablistala je kao mladenka na vjenčanju s Petrom Grašom, a dojmovi o njezinu izgledu još se ne stišavaju.

Hana Huljić očarala je domaću javnost u ulozi mladenke na vjenčanju s Petrom Grašom, a o njezinoj se haljini, frizuri i šminki od vikenda ne prestaje pričati.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Hana je na svoj najljepši dan nosila dvije vjenčanice, onu dizajnersku splitskog modnog brenda Arileo i drugu u koju se presvukla i pokazala trudnički trbuščić, a sada su na društvenim mrežama osvanule fotografije nastale tek kada se spremila za vjenčanje.

Fotografije je objavio stilist za frizure i šminku Josip Lijić, koji ju je uređivao, a koji dobiva same pohvale za svoj rad.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOSIP ART HAIR (@josiparthair_hairdresser_mua)

"Apsolutno božanstvena! A ti Josipe imaš zlatne ruke i neizmjerni talent, svaka čast", "Predivna frizura, predivno našminkana", "Prekrasna je", "Ti si najbolji, a ona je najljepša", neki su od komplimenata.

Podsjetimo, Hana i Petar vjenčali su se u splitskoj crkvi svetog Dominika u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a svadbeno slavlje održali su u jednom popularnom restoranu uz more. Graši je, uz Tomaža, kum bio i umirovljeni košarkaš Dino Rađa, dok je Hana za kumu odabrala pjevačicu Domenicu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo - 3 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 +3 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Celebrity Samozatajna sestra Petra Graše na vjenčanju je pokušala proći neopaženo, no nije uspjela pobjeći fotografima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene