Zgodna trudnica

Hana Huljić pokazala kako izgleda mjesec dana prije poroda i u ljetnoj haljinici oduševila sve redom!

Hana Huljić Hana Huljić Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica i Hana Huljić s prijateljicama Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Hana Huljić Grašo Hana Huljić Grašo Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 3 +10 Flavija Kavčić, Viktorija Rađa i Hana Huljić Grašo Galerija

Hana Huljić na Instagramu je objavila svoju novu fotografiju, na kojoj je istaknula poveći trudnički trbuh u ljetnoj haljini s visokim prorezom.

Domaći glazbeni par Petar Grašo (46) i Hana Huljić (31) sitno broji do dolaska prinove, a ona je sada iznenadila obožavatelje rijetkom trudničkom fotografijom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakvo iznenađenje! Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

Hana je pozirala u ljetnoj haljinici s visokim prorezom u kojoj je, osim trudničkog trbuha, pokazala i vitke noge te je oduševila sve redom.

"Prezgodna", Lijepa, nježna, mlada trudnica", "Predivna Hana", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila ispod fotografije kojom je najavila Zagreb Classics Festival, manifestaciju na kojoj će u subotu, 25. lipnja nastupiti i njezin otac Tonči Huljić.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Who (@hana.huljic)

Hana i Grašo trebali bi postati roditelji za mjesec dana. Kako doznaje RTL Exkluziv, termin poroda je 23. srpnja, a Hana će roditi djevojčicu, za koju su odabrali ime Alba.

Ono što je zanimljivo jest da Petar Grašo vjerojatno neće moći prisustvovati porodu jer isti dan nastupa na Fusion festivalu u Splitu. Nastup tada ima zakazan i Tonči, dok je Hanin brat Ivan Huljić umjetnički direktor spomenutog festivala.

Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Ben Affleck - 3 +11 Ben Affleck - 2 Celebrity Affleck izgubio živce dok ga je Jennifer ljubila, baš ga je pogodila jedna stvar, a ona se trudila sve popraviti

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 3 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 4 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 5 +12 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Celebrity Goran Bogdan nakon dugo vremena snimljen s 11 godina mlađom djevojkom, vidi se da ne vole privlačiti pozornost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene