Hana Huljić oglasila se o vezi s Petrom Grašom, ali baš kao ni on nije bila puno pričljiva o toj temi.

Galerija Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić Hana Huljić +22 Hana Huljić

Ne stišava se prašina oko novog ljubavnog para na domaćoj estradi, one između Petra Graše i 14 godina mlađe Hane Huljić, koja se sada i sama oglasila na tu temu.

Vezani članci Petar Grašo i Hana Huljić Pojavila se nova fotka Hane i Graše, dok su neki fanovi oduševljeni, drugi pjevaču zamjeraju jednu stvar Petar Grašo i Hana Huljić Grašini roditelji lijepo su prihvatili Hanu i nadaju se skorom iznenađenju: "Petru je ipak 45 godina, kad će ako ne sada"

"Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne. Hvala na razumijevanju", izjavila je Hana za Večernji list.

A prema pisanju Slobodne Dalmacije, 31-godišnja glazbenica i 45-godišnji pjevač već žive zajedno u njegovom zagrebačkom stanu, svega nekoliko metara udaljenom od stana Petrove bivše partnerice Danijele Martinović. Izvor blizak paru potvrdio je tu vijest i dodao kako su zajedno nekoliko mjeseci te da Hana ima u planu živjeti na dvije adrese, zagrebačkoj i onoj splitskoj.

Prije Hane oglasio se i Petar koji također nije bio previše rječit.

"Nikada nisam koristio javnost kao platformu za prezentaciju svog privatnog života, kako u teškim, tako i u lijepim trenucima. I tome ću ostati vjeran", kratko je rekao Petar za Jutarnji list.

Samozatajna Hana i Petar dugi su niz godina bili dobri prijatelji, ali i suradnici jer su prije nekoliko godina snimili hit-pjesmu "Srce za vodiča", koju su i nekoliko puta zajedno izveli.

"Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni", izjavio je Tonči Huljić za Večernji list.

Hana je odlučila krenuti putem svojih roditelja i započela je uspješnu skladateljsku karijeru nakon što je prije pet godina magistrirala glazbenu teoriju i postala prva diplomantica kompozicije na Umjetničkoj akademiji u rodnom Splitu.

Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić +23 Petar Grašo i Hana Huljić

Evo kako je Hana Huljić pričala o Graši prije pet godina, a njezin otac Tonči tada se zbog nečega čak i pobunio! Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić s Petrom Grašom +26 Petar Grašo i Hana Huljić

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju