Trudnica u akciji

Hana Huljić poslije dva mjeseca pauze objavila nove fotke na Instagramu, svi joj se dive, ali se i pitaju samo jedno!

Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 2 Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 4 Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić +1 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Galerija

Hana Huljić nakon dugo vremena objavila je nove fotografije na Instagramu s putovanja u Veneciju.

Hana Huljić objavila je nove fotografije na Instagramu. S pratiteljima je pokazala da uživa u jednom od najpoznatijih talijanskih turističkih destinacijaVeneciji.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakvo iznenađenje! Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

Ova prirodna ljepotica još je jednom dokazala kako joj trudnoća odlično pristaje, ali trudnički je trbuščić vješto od znatiželjnih pogleda sakrila ispod široke veste.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Obožavatelji se dive ljepotama Venecije, a i Hane, međutim, mnoge od njih zanima jedan drugi detalj – gdje je Petar Grašo?

Hana nije otkrila s kime provodi vrijeme u Italiji, a svi se nadaju da je to s novopečenim suprugom Petrom koji ne skriva sreću kad je u pitanju prinova koja bi im uskoro trebala stići.

Posljednje gdje su se Hana i Grašo pojavili skupa bila je proslava Severininog 50. rođendana na koji su poprilično kasnili, ali je Grašo za ispriku Severini otpjevao nekoliko pjesama. Hana je u uskoj haljini ponosno istaknula poveći trudnički trbuh, a to im je bilo prvo pojavljivanje u javnosti još od vjenčanja u veljači.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

A da Hana voli čari Venecije i Italije, pokazala je i u studenom prošle godine kada je objavila fotografiju s maskom koja podsjeća na Venecijanski karneval, ali ovoj ženi maska zaista nije potrebna jer je i sama po sebi čarobno lijepa.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić s roditeljima - 1 Nataša Janjić s roditeljima - 3 Nataša Janjić s roditeljima - 2 Nataša Janjić s djecom - 2 +10 Nataša Janjić s djecom - 1 Celebrity Nataša Janjić podijelila je obiteljsku fotografiju s roditeljima, a otkrila je i što stoji iza ovog rijetkog susreta

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na proslavi svog 50. rođendana - 6 Severina na proslavi svog 50. rođendana - 8 +0 Severina Nekad i sad Pogledajte kako je Severina izgledala sa samo 19 godina, već tada je bilo jasno da će biti velika zvijezda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene