Konačno!

Hana Huljić objavila prvu fotku otkako se pročulo da je s Grašom, a dala je naslutiti gdje uživa u romantici!

Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 +0 Hana Huljić - 4 Galerija

Hana Huljić je na Instagramu objavila fotografiju iz Venecije za koju je dobila niz komplimenata na račun ljepote.

Hana Huljić objavila je na svom profilu na Instagramu prvu fotografiju nakon što je javnost saznala kako je već nekoliko mjeseci u vezi s Petrom Grašom, a njezini pratitelji su to jedva dočekali.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakvo iznenađenje! Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

Hana je podijelila fotografiju na kojoj pozira s venecijanskom maskom na licu, a sudeći prema lokaciji fotografija je nastala na otočiću Burano u romantičnoj Veneciji, no zasad nije otkrila nalazi li se iza kamere Petar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

"Predivnaaa", "Mlada, nježna i lijepa", "Ljepotica", "Prekrasna si", "Prelijepa i pametna cura. Sretno Hanna tebi i tvojoj ljubavi", napisali su joj pratitelji u komentarima.

Petar i Hana nedavno su skupa su otputovali u Sloveniju gdje su fotografirani na jednom druženju, a fotografija je objavljena i na fan stranici Petra Graše, a prizor je rastopio njegove obožavatelje koji su se u komentarima složili kako su on i Hana savršen par.

Za njihovu vezu doznalo se početkom listopada kada su zajedno fotografirani u Zagrebu, a navodno su par još od ljeta. Novopečeni par još je tajnovit o svojoj vezi i Grašo je dosad bio kratko prokomentirao da namjerava nastaviti čuvati svoju privatnost.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju ove godine.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) +10 Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Celebrity Nikome nije jasno što to ima ovaj 27-godišnji mladić da u njegovom zagrljaju završavaju i puno starije ljepotice!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) +3 Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Zanimljivosti Vezu su od svih uspjeli tajiti čak dvije godine i malo tko se sjeća da su bili zajedno, a evo u kakvom su točno odnosu danas

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene