Nije joj to navika

Hana Huljić iznenadila objavom na Instagramu, evo zbog koje drage osobe je odlučila napraviti jednu iznimku!

Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Jadran Babić/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić +0 Petar Grašo i Hana Huljić Galerija

Hana Huljić je putem društvenih mreža iskazala podršku svojoj dragoj prijateljici Miji Dimšić koja ove godine Hrvatsku predstavlja na Eurosongu s pjesmom "Guilty Pleasure".

Hana Huljić nema čestu naviku objavljivati sadržaj na društvenim mrežama, no čini se kako je zbog drage prijateljice Mije Dimšić odlučila napraviti iznimku.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela - 2 Već imaju hitove Nova generacija mladih pjevačica: Otkrivamo tko su buduće vladarice domaće glazbene scene

Hana je tako u priči na svom profilu na Instagramu objavila isječak iz Mijina spota za pjesmu "Guilty pleasure" s kojom će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Torinu te emotikon crvenog srca.

Mia je na Dori pobijedila iste večeri kada se Hana udala za Petru Grašu, a čak su i na vjenčanju svi glasali za nju.

"Naravno Hana je jako uključena u sve moje pripreme za Doru i zna tu pjesmu, tako da Hana će bit sigurno pri mobitelu iako je to najvažniji dan njenog života, što mislim da rade samo pravi prijatelji i hvala Hani", poručila je Mia prijateljici uoči nastupa na Dori.

Hana se ovih dana rijetko pojavljuje i u javnosti, a posljednji je put viđena na Grašinu koncertu u Splitu gdje je pokazala trudnički trbuh. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) +3 Zdravko Čolić na koncertu(Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Zdravko Čolić snimljen u gaćama u parku: Postoji logično objašnjenje ovog pomalo neugodnog trenutka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene