Mlade glazbene nade Domenica Žuvela i Hana Huljić druže se i privatno.

Galerija


U Splitu se održao veliki modni događaj koji svake godine okupi brojne poznate dame.

Vezani članci Tonči Huljić, Vjekoslava Huljić, Hana Huljić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Lijepe kći i supruga Tončija Huljića plijenile pažnju u dugim haljinama, Vjekoslava je imala i popriličan prorez Slika nije dostupna PRVI PUT JAVNO Huljićeva kći progovorila o dugogodišnjoj ljubavi

Radi se o 19. Split Fashion Destination Mantura eventu na kojem su prisustvovale, među ostalim, glumica Ana Gruica Uglešić, bivša Miss Universe 2000. Renata Lovrinčević Buljan, modna agentica Tihana Harapain Zalapugin, ali i mlade glazbene nade Domenica Žuvela i Hana Huljić.

Plavokosu Domenicu pod svoje su uzeli upravo Hanini roditelji Vjekoslava i Tonči Huljić, a vrckava plavuša polako i pametno gradi karijeru koja je uspješnija svakim novim glazbenim brojem.

A da u obitelji Huljić baš svi žive za glazbu, dokazala je i mlada i talentirana Hana.

"Cijeli život pjevam i skladam. Glazbu sam i studirala i time ću se uvijek baviti, pa se ne želim skrivati i pisati pjesme koje slažem u ladicu. Dosad sam uglavnom pjevala u stranim zemljama, gdje mogu opušteno uživati u tome jer me nitko ne zna, ali čemu to? Upitala sam se zašto pored svojih, ne bih možda pjevala i pjesme svojih roditelja ako to želim, pa njih pjevam i u Kini na koncertima Maksima Mrvice", otkrila je u ožujku za IN magazin.

Tada je predstavila i svoju prvu pjesmu "Alisa" za koju je napisala tekst na engleskom te glazbu, a hrvatsku verziju teksta potpisuje mama Huljić.

A djevojke osim glazbe povezuje i blisko prijateljstvo, pa su rado pozirale i na splitskoj Manturi na kojoj su odgledale nekoliko revija.

Ove dvije poznate djevojke ovako su izgledale nekad, ali zbog plastičnih operacija više ne nalikuju na sebe