Modno druženje

Oko Tončija Huljića samo lijepe i talentirane žene: Obje su mu nove glazbene nade, a jedna mu je i kći

Domenica Žuvela (Foto: Instagram) Domenica Žuvela (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela (Foto: Instagram) Domenica Žuvela (Foto: Instagram) Domenica Žuvela (Foto: Instagram) Hana Huljić i Domenica (Foto: Instagram) Hana Huljić (Foto: Instagram) Hana Huljić (Foto: Instagram) +0 Vjekoslava huljić, Tonči Huljić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Galerija

Mlade glazbene nade Domenica Žuvela i Hana Huljić druže se i privatno.

U Splitu se održao veliki modni događaj koji svake godine okupi brojne poznate dame.

Pogledaj i ovo Domenica tajanstveni par Domenica napokon snimljena s dečkom, kojeg skriva od javnosti, evo kako izgleda muškarac s kojim je već godinama u sretnoj vezi!

Radi se o 19. Split Fashion Destination Mantura eventu na kojem su prisustvovale, među ostalim, glumica Ana Gruica Uglešić, bivša Miss Universe 2000. Renata Lovrinčević Buljan, modna agentica Tihana Harapain Zalapugin, ali i mlade glazbene nade Domenica Žuvela i Hana Huljić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica) on

Plavokosu Domenicu pod svoje su uzeli upravo Hanini roditelji Vjekoslava i Tonči Huljić, a vrckava plavuša polako i pametno gradi karijeru koja je uspješnija svakim novim glazbenim brojem.

A da u obitelji Huljić baš svi žive za glazbu, dokazala je i mlada i talentirana Hana.

"Cijeli život pjevam i skladam. Glazbu sam i studirala i time ću se uvijek baviti, pa se ne želim skrivati i pisati pjesme koje slažem u ladicu. Dosad sam uglavnom pjevala u stranim zemljama, gdje mogu opušteno uživati u tome jer me nitko ne zna, ali čemu to? Upitala sam se zašto pored svojih, ne bih možda pjevala i pjesme svojih roditelja ako to želim, pa njih pjevam i u Kini na koncertima Maksima Mrvice", otkrila je u ožujku za IN magazin.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hana.huljic) on

Tada je predstavila i svoju prvu pjesmu "Alisa" za koju je napisala tekst na engleskom te glazbu, a hrvatsku verziju teksta potpisuje mama Huljić.

A djevojke osim glazbe povezuje i blisko prijateljstvo, pa su rado pozirale i na splitskoj Manturi na kojoj su odgledale nekoliko revija.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) +5 Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Ove dvije poznate djevojke ovako su izgledale nekad, ali zbog plastičnih operacija više ne nalikuju na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene