lijepa trudnica

Hana Huljić nakon dugo vremena objavila svoju fotku i pokazala s kim uživa: "Najbolje društvo"

Hana Huljić Grašo Hana Huljić Grašo Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Mia Dimšić, Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Hana Huljić i Petar Grašo - 3 +1 Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Galerija

Hana Huljić Grašo na Instagramu je objavila svoju fotografiju nakon dugo vremena, a pozirala je sa svojom vjenčanom kumom Domenicom Žuvelom.

Supruga Petra Graše, Hana Huljić Grašo, nema običaj često objavljivati na društvenim mrežama, no sada se nakon dugo vremena oglasila na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Hana Huljić Objavila prijateljica Na Instagramu osvanula fotografija Hane Huljić s proslave krštenja njezine i Grašine kćeri, pogledajte s kim se zabavljala

Hana je objavila galeriju fotografija na kojima pozira sa svojom najboljom prijateljicom i vjenčanom kumom, pjevačicom Domenicom.

"Priroda i (najbolje) društvo", napisala je u opisu fotki koje su nastale u zagrebačkom parku Maksimir, a istu objavu je na svojem Instagramu podijelila i Domenica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli D O M E N I C A (@dome.nica)

"Lutkice", "Djevojke, super ste", "Prelijepe", neki su od brojnih komplimenata koje su dobile, a fotke su skupile i nekoliko tisuća lajkova.

Hana je na fotkama sakrila trudnički trbuh, koji je posljednji put pokazala na Grašinom koncertu u Spaladium Areni.

Bračni par Grašo inače živi u Splitu, no izgleda da je Hani nedostajala Domenica, koja se zbog showa "Ples sa zvijezdama" privremeno morala preseliti u Zagreb.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus pokazala kako izgleda bez fotošopa, no pozornost su ukrale obline koje je jedva obuzdala!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela Holy - 1 Mirela Holy - 6 Mirela Holy s partnerom Sinišom Bužanom Mirela Holy - 7 +7 Mirela Holy - 5 Celebrity Mirela Holy kakvu još nismo vidjeli: Riješila se svojeg zaštitnog znaka i iznenadila novim imidžom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene