Hana Hadžiavdagić Tabaković napisala su njezine fotografije dobre zbog muža Tarika Tabakovića koji ih radi s ljubavlju.

Galerija


Poznata influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković pozirala je u mini haljini i pritom otkrila zašto joj je fotografija tako dobro ispala. 

Vezani članci Hana Hadžiavdagić Tabaković - 2 Hana Hadžiavdagić na svoj se način bori protiv virusa, a u porukama je rekla i što misli o cijeloj situaciji Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić pohvalila se golišavom guzom i otkrila recept za rješavanje narančine kože

"Kada MužPuž gleda očima ljubavi onda je fotka Vogue naslovnica", napisala je Hana pokraj slike na kojoj stoji pokraj bazena jednog hotela u Opatiji. Sarajevka je istaknula da je njoj i mužu Tariku Tabakoviću bio prijeko potreban odmor nakon dvomjesečne karantene zbog koronavirusa. 

Njezini pratitelji na Instagramu, kojih ima više od pola milijuna, složili su se s njenim zapažanjem da je ispala odlično na fotografiji. "Tako lijepa", "Ženo, predivna", "Naj", "Ajme, koja divna haljinica", "Ekstra", komentirali su. Oglasila se i pjevačica Žanamari Perčić koja joj je napisala da izgleda divno. 

U sat vremena Hana je prikupila više od četiri tisuće lajkova. 

Ronaldova zaručnica objavila obiteljsku fotku, pa ju optužili da je vulgarna i da ne nosi gaćice