bitno samo jedno

Hana Hadžiavdagić otkrila tajnu svojih odličnih fotografija, njezini pratitelji se složili s njom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hana Hadžiavdagić Tabaković napisala su njezine fotografije dobre zbog muža Tarika Tabakovića koji ih radi s ljubavlju.

Poznata influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković pozirala je u mini haljini i pritom otkrila zašto joj je fotografija tako dobro ispala. 

Pogledaj i ovo showbuzz ''Trudim se kao konj'' Hana Hadžiavdagić nezadovoljna brojem lajkova na slike: ''Na Balkanu očito najbolje prolazi golotinja''

"Kada MužPuž gleda očima ljubavi onda je fotka Vogue naslovnica", napisala je Hana pokraj slike na kojoj stoji pokraj bazena jednog hotela u Opatiji. Sarajevka je istaknula da je njoj i mužu Tariku Tabakoviću bio prijeko potreban odmor nakon dvomjesečne karantene zbog koronavirusa. 

Njezini pratitelji na Instagramu, kojih ima više od pola milijuna, složili su se s njenim zapažanjem da je ispala odlično na fotografiji. "Tako lijepa", "Ženo, predivna", "Naj", "Ajme, koja divna haljinica", "Ekstra", komentirali su. Oglasila se i pjevačica Žanamari Perčić koja joj je napisala da izgleda divno. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kada #MužPuž gleda očima ljubavi onda je fotka #Vogue naslovnica😍 #OpetNajljepša zahvaljuje ljubaznom osoblju @bevanda_hotel.restaurant.bar na predivnom vikendu koji nam je nakon dvomjesečne karantene bio prijeko potreban😁✌🏼 #dress @gossip.fashion.zagreb 👗 #Opatija #Croatia #Summer2020 #DušmaniŠicŠic

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana) on

U sat vremena Hana je prikupila više od četiri tisuće lajkova. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene