Najbitnije je ugoditi sebi!

Hana Hadžiavdagić pozirala u bazenu pa pokazala nešto što je oduševilo i jednu turbo-folk zvijezdu

Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić Tabaković Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić Tabaković +0 Hana Hadžiavdagić Tabaković Galerija

Hana Hadžiavdagić Tabaković pozirala je sjedeći na ležaljci u bazenu te pokazala istreniranu figuru, a badić je otkrio i malo više.

Hana Hadžiavdagić Tabaković nakon pandemije korone svoje vrijeme koristi putujući svijetom, a trenutno odmara u Dalmaciji.

Pogledaj i ovo Hana Hadžiavdagić Tabaković nezadovoljna je Hana Hadžiavdagić okomila se na Tonyja Cetinskog, evo što joj je točno zasmetalo: "Pored živućih legendi ti zoveš nekoga sa strane''

Na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira sjedeći na ležaljci u bazenu. Na sebi ima ljubičasti badić u kojem je istaknula svoju istreniranu figuru, ali smo zamijetili i bujne grudi te bradavice koje su joj se ocrtale.

"Tko ne zna ugoditi sebi ne zna ni drugima", poručila je influencerica svojim pratiteljima ispod objave.

"Juhuuu" s emotikonom dijamanta javila se u komentar regionalna pjevačica Seka Aleksić koja je također poznata po isticanju svojih atributa. 

"Bomba", "Goriš", "Sirena izašla iz vode", te mnoštvo gorućih emotikona nizali su se ispod fotografije zavodljive voditeljice.

Također na storiju je objavila fotografiju gdje nanosi ruž na usne i gleda se u ogledalo pa dodala: "Ponekad kad se pogledam u ogledalo pa sebi kažem par lijepih stvari i podsjetim se tko sam i gdje sam".

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 6 +9 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 5 Celebrity Ella Dvornik pokazala trik s gaćicama poslije haljine kojom je uzburkala domaću scenu: ''Eto kako sam ih sakrila, pratite me za još savjeta!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene