Hana Hadžiavdagić prozvala je majke koje se žale jer su s djecom zatvorene tijekom karantene. Neki su je kritizirali, no neki su se u tome i pronašli.

Galerija


Influencerica i poduzetnica Hana Hadžiavdagić na svom je Instagramu pokrenula lavinu komentara svojim statusom u kojem je prozvala majke koje se žale jer su s djecom zatvorene tijekom karantene.

Vezani članci Hana Hadžiavdagić Hana Hadžiavdagić na fotki iz 2004. ne sliči na sebe: "Ja pregorila sve solarije u gradu" Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana očitala bukvicu svima koji se žale i prisjetila se tužnog razdoblja: "Stvarno ste za kolektivnu šamarčinu"

"Znam da nisam kompetentna da govorim na tu temu jer nisam majka, ali jesam promatrač. Primijetila sam da se masovno žene žale na djecu u karanteni. Te beba ovako, te starije dijete onako...", piše Hana te dodaje:

"Sebi ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite iz dana u dan, konstantno kako je teško. Što je još jadnije, žale se žene koje plasiraju na Instagramu divne brakove. Zar ne biste trebale da uživate što provodite vrijeme s djecom i mužem, što konačno imate vremena biti obitelji? Zahvalite Bogu što su djeca živa i zdrava i prestanite kukati! Budite sretne što imate djecu jer mnoge usamljene žene bi sada sve dale za tu vašu izolaciju", zaključila je.

Iako je dobila brojne negativne komentare, istaknula je kako ima i veliku podršku ljudi koji su joj se privatno javili.

Zanimljivosti o glumačkoj legendi: Bio je beskućnik i spavao na ulicama, a pred oltar nikad nije stao