Nesreća se dogodila u petak u popodnevnim satima, a Hana Hadžiavdagić prošla je bez težih ozljeda. Poslije nesreće tješio ju je suprug

Galerija


Poslije prometne nesreće koju je u petak doživjela u centru Zagreba, Hana Hadžiavdagić javila se svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako bi ih obavijestila da je s njom sve u redu.

Vezani članci Zagreb: Policijski očevid (Marko Prpic/PIXSELL) Policija objavila detalje tragedije u Zagrebu: Vozač koji je na pješačkom oborio djevojčicu imao je 0,34 promila alkohola u krvi Zagreb: Očevid nakon tragedije na Karlovačkoj cesti (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) ''Prometni stručnjaci trebali bi zapaliti diplome. Da su vratili ležeće policajce, možda do ove tragedije ne bi došlo''

''Ljudi, hvala vam na stotinama poruka, divni ste i divno je znati da me toliko volite. Sve je ok, Hanči i ja smo ok. Jedino što nije ok je djevojka koja je slikala sve dok sam ja još bila u autu... Deset sekundi nakon nesreće. Inače priđeš da pomogneš, da pitaš kako je taj netko, a ne da slikaš. To smo mi, ljudi'', napisala je na Instagramu.

Nesreća se dogodila u petak u popodnevnim satima kod Branimirove tržnice, a tješio ju je suprug. Hana je prošla bez težih ozljeda, ali je za svaki slučaj posjetila liječnika.