Hana Hadžiavdagić Tabaković otkrila je da je nezadovoljna s brojem lajkova na svoje dvije posljednje fotografije te dodala kako joj se čini da na Balkanu najbolje prolazi golotinja.

Galerija


Voditeljica i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković izrazila je svoje nezadovoljstvo zbog manjeg broja lajkova na posljednje dvije objave na Instagramu. 

Vezani članci Hana Hadžiavdagić Tabaković - 1 Hana Hadžiavdagić pozirala u neobičnom badiću pa se javila Ella Dvornik s urnebesnom šalom: "Kad je pravo vrijeme?" Slika nije dostupna 'Od 200 fotki, jedna valja, ali putem Instagrama zaradi se i mali džeparac'

"Hvala što namjerno ne lajkate posljednje dvije fotke. Počet ću stavljati totalno bezveze fotke, bez ikakvog truda, mašte, posvećenosti jer fotke koje radim očito nisu za ovo tržište. Ili da nastavim s golotinjom koja očito najbolje prolazi na licemjernom Balkanu", napisala je Hana na Instagram storyjima. 

"Ponekad sam baš konj što se previše trudim", dodala je influencerica. Inače, njezina posljednja fotografija je prikupila oko 4.700 lajkova, a pretposljednja oko 6.700. 

Hana, koja ima 609.000 pratitelja na Instagramu, najčešće postiže više od 10.000 lajkova, a seksi slike na kojima primjerice nosi badiće dosežu i 20.000 lajkova. Video koji je snimila s mužem Tarikom Tabakovićem u prosincu prošle godine da se zahvali svima koji podržavaju njezinu kolekciju odjeće, imao je više od 125.000 pregleda. 

Hana je poznata po tome da je bez dlake na jeziku pa je svojedobno otkrila da je dobila uvredljivu poruku od jednog tinejdžera zbog koje mu je nazvala majku. 

Oglasio se i otac Meghan Markle, slikovitim rječnikom dao je do znanja što misli o Meghaninom istupu i na čiju je stranu stao!

Kate snimljena samo nekoliko sati nakon Meghanina otkrića da ju je rasplakala, njezin izraz lica sve govori