ne mari za druge stavove!

Hana Hadžiavdagić se cijepila pa poslala poruku antivakserima i sukobila se s njima: "Strah me s kim dijelim zrak"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hana Hadžiavdagić Tabaković objavila je fotografiju s cijepljenja u Zagrebu Pfizerovim cjepivom i poručila da ju zanima samo mišljenje struke.

Hana Hadžiavdagić Tabaković podijelila je s pratiteljima na Instagramu informaciju da se u Zagrebu cijepila protiv koronavirusa i pritom je zamolila antivaksere ju poštede svog mišljenja. 

Pogledaj i ovo Hana Hadžiavdagić Tabaković nezadovoljna je Hana Hadžiavdagić okomila se na Tonyja Cetinskog, evo što joj je točno zasmetalo: "Pored živućih legendi ti zoveš nekoga sa strane''

"Prebolila sam koronu 25.2. bez simptoma, imam antitijela i svejedno sam se odlučila za cijepljenje. Ne mislim da cjepivo ima bilo kakve veze s izvantjelesnom oplodnjom na koju idem na jesen. S obzirom da sam preboljela unutar šest mjeseci, dovoljna mi je samo jedna doza. Molim antivaksere da svoje stavove zadrže za sebe jer me mišljenja rekla -kazala ne zanimaju. Zanima me samo ono što kaže struka", poručila je influencerica na Instagram storyju uz svoju fotografiju na kojoj prima Pfizerovo cjepivo. 

Iako je Hana zamolila antivaksere da se suzdrže od komentara, oni nisu propustili priliku da iznesu svoje stajalište. 

"Ako se i cijepi već, zašto to javno objavljivati? Cijepi se u privatnosti", napisala je jedna žena čije je mišljenje Hadžiavdagić podijelila na Instagram storyju. 

Dobila je i poruke zbog cijepljenja koje je objavila. "Zapravo si me razočarala… Da reklamiraš tako ozbiljnu stvar bez imalo razmišljanja, to mi nije išlo uz tebe! Vrijeme će pokazati, a mi ako budemo tu, svojoj unučadi ćemo pričati što smo zapravo radili u ovim ključnim trenucima za čovječanstvo!", napisala joj je pratiteljica. 

"Kada vidim ovakve komentare, strah me s kim sve dijelim zrak", odgovorila je Hana na to. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene