Halle Berry početkom ožujka pohvalila se gigantskom tetovažom na leđima.

Galerija


Početkom ožujka 52-godišnja glumica pohvalila se gigantskom tetovažom na leđima.

Vezani članci Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek provocira iz Hrvatske: Pokazala tetovažu na grudima, no nitko nije gledao u nju Halle Berry (Foto: Instagram) Ispod raskopčane traper jakne ne nosi baš ništa: 52-godišnja glumica pohvalila se isklesanim trbuhom

Radi se o holivudskoj glumici Halle Berry, koja u posljednje vrijeme sve češće objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama. Na jednoj od njih glumica se pohvalila tetovažom koja joj prekriva gotovo cijela leđa s motivom lišća koje joj je prekrilo kralježnicu cijelom dužinom.

"Tko kaže da ja nisam sirena", napisala je Halle uz fotografiju na kojoj pozira odjevena samo u blještavu suknju.

No sada je otkriveno kako to uopće nije bila prava tetovaža. Naime, glumica je gostovala u poznatom showu Jimmyja Kimmela, a tom prilikom uskočila je u nešto šire traperice i majicu koja je imala otvorena leđa.

Crna majica s printom otkrivala je cijela leđa lijepe glumice, a od tetovaže nije bilo ni t.

Ipak, glumica ne laže kada je u pitanju njezina zanosna linija, koju svakodnevno kleše s privatnim trenerom, a svoju fitness rutinu često dijeli i na Instagramu s milijunima obožavatelja.

"Za nekoliko mjeseci snimam novi film pa isprobavam različite lažne tetovaže da vidim koja će se najbolje uklopiti u moju ulogu", priznala je.