Holivudska ljepotica

Predivna glumica i majka dvoje djece pokazala je kako njezino tijelo izgleda u 52. godini

Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Getty Images) +0 Halle Berry (Foto: Getty) - 3 Galerija

Jedna od najljepših holivudskih glumica, Halle Berry, svojim je fanovima na Instagramu podijelila nekoliko savjeta o vježbanju i treninzima

Halle Berry na Instagramu je objavila fotografiju u seksi donjem rublju uz koju je sa svojih 2,6 milijuna pratitelja ususret ljetu podijelila i svoj režim vježbanja.

Pogledaj i ovo Valentina Walme (Foto: Instagram) Poput sirene Atraktivna plesačica podsjetila zašto nosi titulu najljepše Hrvatice: "Uragan Tina pogodio Pag"

''Imati isklesano tijelo za mene je puno više od toga da samo izgledam dobro u kupaćem kostimu. Za mene to znači da se želim dobro osjećati u svom tijelu. Nije bitno kakav oblik tijela imate, bitan je onaj osjećaj kad odjenete bikini i osjećate se samopouzdano. To je te pobjeda! Moje samopouzdanje došlo je kao rezultat toga da sam svoje zdravlje stavila na prvo mjesto. Ako ste tek počeli vježbati ili vježbate, a još niste postigli željeni cilj, samo je bitno da ne odustanete'', poručila je Halle i pozvala sve one koji se žele pohvaliti svojim uspješnim rezultatima da pošalju svoje fotogarfije i sudjeluju u natječaju.

 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Kako je napisala, pobjednik će dobiti putovanje u Los Angeles i priliku da vježba s njom i njezinim trenerom Peterom Leejem Thomasom.

Halle je majka 10-godišnje kćeri Nahle koju ima s kanadskim modelom Gabrielom Aubryjem, a sina Macea dobila je s bivšim suprugom Olivierom Martinezom, francuskim glumcem od kojeg se rastala 2016. poslije tri godine braka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene