Šokantno svjedočanstvo

Veza od pet godina završila optužbama za incest i zlostavljanje: "Vodili smo ljubav tri puta godišnje"

Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry i Gabriel Aubry (Foto: AFP) Halle Berry i Gabriel Aubry (Foto: AFP) Halle Berry i Olivier Martinez (Foto: AFP) Adrien Brody i Halle Berry Halle Berry (Foto: Profimedia) +0 Halle Berry (Foto: Instagram) Galerija

Oskarovka Halle Berry optužila je svog bivšeg dečka Gabriela Aubryja za incest i zlostavljanje, a novi detalji slučaja su šokantni.

Slavna holivudska glumica i ljepotica Halle Berry šokirala je svijet optužbom protiv svog bivšeg dečka, s kojim je u vezi provela čak pet godina. Naime, glumica je Gabriela Aubryja optužila za zlostavljanje i incest, a tvrdi i da je bio sklon rasističkim ispadima, a iako se cijela priča odvila prije skoro 10 godina, javnost je tek sada saznala za neke sočne detalje cijele priče. 

Pogledaj i ovo Halle Berry (Foto: AFP) Linija iz snova Dekolte u koji se gledalo! Slavna glumica možda nema sreće u ljubavi, ali je stvarno prava ljepotica!

Veza glumice i kanadskog modela Aubryja započela je 2005. kada su se upoznali na snimanju jedne reklamne kampanje za modnu marku Versace. Ubrzo je planula ljubav, a iz nje se rodila i njihova kćerkica Nahla. Ipak, iako je sve djelovalo idlično, par je objavio da prekidaju sve odnose 2010., a 2011. započela je njihova sudska bitka, koja je bila itekako zanimljiva tabloidima. 

Aubry i Halle sporili su se zbog skrbništva nad Nahlom, a posebno je problematično bilo to što je glumica željela svoju kćer preseliti u Francusku, gdje je živio njezin ljubavnik Olivier Martinez. Sud je stao na Aubryjevu stranu i odbio Hallein zahtjev za dopuštenjem preseljenja, a samo dva tjedna nakon presude Aubry i Martinez završili su u bolnici zbog ozljeda koje su jedan drugome zadali u tučnjavi koja je otpočela u domu glumice. 

Fotografije ozljeda završile su u medijima, pa su svi vidjeli Aubreyjevo rasporeno i zatim sašiveno lice te masnice, a posljedica cijele svađe bile su dvije zabrane pristupa - Aubreyja Martinezu i Martineza Aubreyju. 

Saga se sada nastavila daljnjim curenjem sudskih spisa, pa je tako javnost saznala da je Aubryja Halle optužila za zlostavljanje. Naime, model ju je stalno kritizirao i govorio da je neugledna, što je loše utjecalo na samopouzdanje glumice. Osim toga, na sudu je izjavila da je njezin bivši imao mentalnih problema i da je patio od depresije i anksioznosti. Navodni razlog njihova prekida upravo je njegovo odbijanje da posjećuje psihoterapeuta i dobije pomoć. 

"Nakon prvih šest mjeseci veze naš je seksualni život jednostavno nestao, a nakon godinu dana vodili smo ljubav manje od tri puta u godinu dana", izjavila je za sud Halle Berry. 

Najšokantnije Halleino svjedočanstvo jest ono kako je Aubry u mladosti imao incestuoznu vezu s jednim članom svoje obitelji, zbog čega je ostao teško psihički i emocionalno traumatiziran. Optužila ga je i za rasizam te je naglasila kako nije želio priznati da njegova kći Nahla ima afroameričke korijene. 

Na kraju je teško zavađeni par sklopio dogovor tek 2012., a iste je godine glumica objavila da se zaručila za Martineza. Godinu dana kasnije rodila je svoje drugo dijete, no nakon dvije godine braka i toj je ljubavi došao kraj. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene