Tko je on?

Jedna od najpoželjnijih dama objavila fotku s misterioznim muškarcem, a bila se pozdravila s ljubavi

Halle Berry i Olivier Martinez (Foto: AFP) Halle Berry i Olivier Martinez (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry i Olivier Martinez (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: AFP) +0 Halle Berry (Foto: Profimedia) Galerija

Halle Berry je na Instagramu objavila fotografiju s tajanstvenim muškarcem pa su njezini obožavatelji uvjereni kako je pronašla novu ljubav.

Američka glumica Halle Berry dala je razmišljati svojim obožavateljima i pratiteljima na društvenim mrežama, nakon što je na profilu na Instagramu objavila fotografiju svojih nogu, ali i nogu nepoznatog muškarca dok zajedno uživaju u izležavanju.

Pogledaj i ovo Halle Berry - 1 Kakav par! Slavna glumica plijenila je pažnju u kratkoj haljini, a mnogi nisu mogli skinuti pogled s njenog novog supruga

Nije puno trebalo, a da uzbuđeni fanovi 53-godišnje glumice ne počnu komentirati mogućnost da je pronašla novu ljubav nakon što je objavila fotografiju uz komentar "nedjelja, dan za zabavu" i emotikon srca.

"Jako lijepo, drago mi je da ste pronašli nekog za sebe, gospođice Halle Berry", "Bravo djevojko", "Uživaj samo, sada su svi postali znatiželjni", poručili su joj u komentarima na Instagramu gdje ju prati 6,3 milijuna ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Halle je 2017. godine bila u kratkoj romansi s 37-godišnjim glazbenim producentom Alexom Da Kidom, no veza je potrajala samo šest mjeseci.

"Završila s ljubavi", napisala je nakon prekida u jednoj od priča koje je bila objavila na Instagramu.

Posljednja ozbiljna veza koju je imala bila je zapravo ona s bivšim suprugom Olivierom Martinezom s kojim se razvela u listopadu 2015. godine nakon dvije godine braka. Bivši su se supružnici dogovorili o podjeli fizičkog i zakonskog skrbništva nad njihovim 6-godišnjim sinom Maceom.

Osim sina, Halle je majka i 12-godišnje djevojčice Nahle koju ju dobila u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Igor moli Severinu da ostane s njim, ona je donijela konačnu odluku i čini se da se neće predomisliti?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene