Pogledajte haljine koje su privlačile najviše pažnje u povijesti dodjele nagrade Oscar.


Mnoge dame plijenile su pažnju svojim izgledom. Neke su očarale dugim nogama, dubokim dekolteom i sve to umotano u divne kreacije poznatih autora. Druge su pak kritizirane zbog modnog neukusa i kreacijama koje se ne bi trebale nikako prošetati crvenim tepihom.

Samo najbolji imaju tu čast!

Vezani članci Online razočaranja (Foto: brightside.me) Naručile odjeću preko interneta i dobile stvari koje ne bi iskoristile ni kao krpe za pod Uske haljine (Foto: Instagram) Popunile uske haljine i zagolicale maštu gledatelja, što kažete na njihove slike?

NAJBOLJE HALJINE

1. Angelina Jolie plijenila je svu pažnju na dodjeli nagrade Oscara prije dvije godine. Kreator Atelier Versace kao da je dizajnirao haljinu koja će savršeno pristajati ovoj velikoj divi.

2. Halle Berry još je jedna od diva istančanog modnog ukusa. Njezina haljina kreatora Eliea Saaba bila je apsolutni hit crvenog tepiha 2002. godine.

3. Glumica Jennifer Lawrence dokazala je da je ponekad jednostavnost dobitna kombinacija. Duga crvena haljina Calvina Kleina blistala je na zavodljivoj liniji prekrasne plavuše na dodjeli Oscara 2011.

4. Godine 2012. pažnju je plijenila i Jennifer Lopez. Haljina Zuhaira Muhada naglasila je sve obline ove dive.

5. Nije bilo osobe koja nije bacila pogled na bajne grudi Jennifer Hudson. Vatreno crvena haljina u Versaceovoj kreaciji bila je pravi hit na dodjeli Oscara 2011. godine.


NAJGORE HALJINE

1. Jennifer Lopez kao da se posvađala s kreatorom ove haljine. Na dodjeli Oscara 2010. godine ova je glumica bila predmet ismijavanja jer haljina definitivno bila modni promašaj.

2. Melissa McCarthy također je jedna od onih čije se haljine ne želimo sjećati. Godine 2012. bila je i kriva modna godina i za ovu glumicu.

3. Modni kritičari se slažu da je i ovo jedna među najgorim haljinama. Godine 2001. Bjork je šokirala svojom haljinom.

4. Gwyneth Paltrow je 2002. bila na listi najgorih haljina. Ova haljina zasigurno nije jedna od njezinih najboljih kombinacija.

5. Sandra Bullock vjerojatno želi zaboraviti 2004. Bila je to godina modnog neuspjeha na crvenom tepihu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook