NESVAKIDAŠNJA PROMOCIJA

Halid Bešlić držao govor na predstavljanju albuma i prepustio se emocijama, pa zaplakao: "Nedostaju mi"

Halid Bešlić Halid Bešlić PR 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić +0 Halid Muslimović (Foto: Screenshot) Galerija

Kralj sevdaha je pripremio neuobičajenu promociju albuma na posljednjoj stanici sarajevske žičare, na planini Trebević.

Bosanskohercegovački pjevač Halid Bešlić (66) predstavio je svoj novi, dugočekivani album "Trebević" u Sarajevu pred brojnim članovima obitelji, kolegama i suradnicima. "Nisam mogao zamisliti ljepši i bolji dan. Sjajna je promocija", istaknuo je Halid. 

Pogledaj i ovo Halid Bešlić rijetko je u javnosti Halid Bešlić suprugu je upoznao na početku karijere, vjenčali su se u trošnoj zgradi, a ona mu je svih ovih godina podrška iz sjene

Nove pjesme kralja sevdaha publika iz regije je željno iščekivala. Bešlić je pripremio i nesvakidašnju promociju na posljednjoj stanici sarajevske žičare, na planini Trebević po kojoj su album i jedna pjesma dobili ime. "Ovo je prvi put da se vozim žičarom nakon 30, 40 godina", rekao je pjevač. 

Halid je održao emotivni govor u kojem se rasplakao spomenuvši prijatelje Davorina Popovića i Mirzu Delibašića i kako mu nedostaju, a na kraju je pušten video na kojem Halidova unuka najavljuje novi album "Trebević“. Pjevač je predstavio i spot za pjesmu "Trebević". 

Na albumu je 11 pjesama među kojima su "Taman“ i "Ja bez tebe ne mogu da živim“, a sve su ostale pjesme nove, koje publika još nije imala priliku čuti. Halid je snimio i duet s Borisom Režakom, dvije pjesme mu je napravio Neno Ninčević, a najviše ih potpisuje Mirko Šenkovski Geronimo, dok su ostali autori Damir Arslanagić, Dženan Jahić, Dilvad Felić, Goran Bubalo i Sanja Arsić.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene