''Sve je prenapuhano''

Napravili paniku: Halida Bešlića ''stavili'' u kolica

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prošila se vijest kako bi Halid Bešlić mogao završiti u kolicima.

Halid Bešlić navodno muku muči s velikim bolovima u leđima i navodno je krenuo na terapije kod jednog od najboljih kiropraktičara. Bolovi traju mjesecima, a pjevač se boji da će ostati nepokretan u kolicima, tako barem bruje srbijanski mediji koji se pozivaju na izvore bliske pjevaču.

Pogledaj i ovo Halid Bešlić rijetko je u javnosti Halid Bešlić suprugu je upoznao na početku karijere, vjenčali su se u trošnoj zgradi, a ona mu je svih ovih godina podrška iz sjene

Piše se kako je Halid u ozbiljnoj panici, kako je preforsiran od puno posla i kako se udebljao što nije dobro za njegovu kralježnicu koja je u lošem stanju.

Za loše stanje kralježnice navodno je kriva velika prometna nesreća koju je Halid imao prije osam godina i kada je jedva izvukao živu glavu. Tada je pjevač izgubio desno oko.

Mi smo odlučili doći do Halida da provjerimo ove informacije budući da se priča kako bi mogao završiti u kolicima. Javio nam se njegov menadžer Nedim Srnja i kazao o čemu se radi.

''Eno ga, dobro je. Ništa mu nije. Nema on potrebe da ide kiropraktičarima. On ode tu i tamo na masažu kao i svi što idu. Čak je i smršavio fino. Taman je izgubio na kilaži. Znate kako, možda je rekao nekada da ga malo bole leđa i odmah netko napravio paniku i uvećao sve za sto puta. Ništa vi ne brinite, Halid je odlično'', kazao je Nedim Srnja.

Podsjetimo, sumnja da se Halid ne osjeća najbolje krenula je od njegove nedavne odluke da uskoro snimi posljednji album.

OVDJE pročitajte kako je Zvonkova supruga umrla kao beskućnik.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene