Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prošila se vijest kako bi Halid Bešlić mogao završiti u kolicima.


Halid Bešlić navodno muku muči s velikim bolovima u leđima i navodno je krenuo na terapije kod jednog od najboljih kiropraktičara. Bolovi traju mjesecima, a pjevač se boji da će ostati nepokretan u kolicima, tako barem bruje srbijanski mediji koji se pozivaju na izvore bliske pjevaču.

Vezani članci Halid Bešlić Suze nisu sramota: Legendarni Halid Bešlić nam je otkrio zbog čega pusti suzu Halid Bešlić Halid Bešlić držao govor na predstavljanju albuma i prepustio se emocijama, pa zaplakao: "Nedostaju mi"

Piše se kako je Halid u ozbiljnoj panici, kako je preforsiran od puno posla i kako se udebljao što nije dobro za njegovu kralježnicu koja je u lošem stanju.

Za loše stanje kralježnice navodno je kriva velika prometna nesreća koju je Halid imao prije osam godina i kada je jedva izvukao živu glavu. Tada je pjevač izgubio desno oko.

Mi smo odlučili doći do Halida da provjerimo ove informacije budući da se priča kako bi mogao završiti u kolicima. Javio nam se njegov menadžer Nedim Srnja i kazao o čemu se radi.

''Eno ga, dobro je. Ništa mu nije. Nema on potrebe da ide kiropraktičarima. On ode tu i tamo na masažu kao i svi što idu. Čak je i smršavio fino. Taman je izgubio na kilaži. Znate kako, možda je rekao nekada da ga malo bole leđa i odmah netko napravio paniku i uvećao sve za sto puta. Ništa vi ne brinite, Halid je odlično'', kazao je Nedim Srnja.

Podsjetimo, sumnja da se Halid ne osjeća najbolje krenula je od njegove nedavne odluke da uskoro snimi posljednji album.

OVDJE pročitajte kako je Zvonkova supruga umrla kao beskućnik.