Nezaboravno

Halid Bešlić, Danijela i Amel Ćurić oduševili publiku u Lisinskom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Halid je moj prijatelj i podrška već neko vrijeme. Čovjek koji nije bez razloga na dobrom glasu. Mislim da Halida vole svi'.

'On je jedinstven i ne može se poistovjeti s niti jednim pjevačem. Njegov stil muzike je jednostavno „Halid stil“. Izuzetna mi je čast surađivati s njim. Tijekom samog trajanja X - Factor Adrije, ali i poslije toga, davao mi je korisne savjete poput oca.

Pogledaj i ovo Sting omiljeni umjetnik Glazbeno putovanje kroz vrijeme: Sting se u svibnju vraća u Zagreb

Večeras je bilo fantastično i hvala mu što mi je pružio priliku da dam svoj doprinos ovoj fenomenalnoj večeri. Nakon mog gostovanja na koncertu Zdravka Čolića, zatim na koncertu „Indexi i prijatelji“, sad je došlo i ovo kao šlag na tortu. Sretan sam zbog svega što mi se događa', izjavio je oduševljeni Amel.

Halid ostaje na glazbenom vrhu: 'Ko more da plati nek plati'

Halid Bešlić sinoć se zagrebačkoj publici predstavio u nešto intimnijem izdanju s prilagođenim repertoarom, a osim Amela na pozornici su mu se pridružili Danijela Martinović i Enis Bešlagić s kojim je izveo hit Crvene jabuke 'Jazz ba'.
Zbog velikog interesa publike i rasprodanog sinoćnjeg koncerta, drugi koncert Halida i prijatelja održat će se sutra, u nedjelju 4. listopada kad će Amel Ćurić opet biti gost. Halidov koncert nije propustio ni gradonačelnik Milan Bandić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene