Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Halid Bešlić navratio je prijatelju i spasio se moždanog udara.


Halid Bešlić sasvim je slučajno saznao da je mogao imati moždani udar. Prvi je put otvoreno progovorio o zdravstvenim problemima koji su ga do nedavno mučili.

Vezani članci Halid Bešlić Suze nisu sramota: Legendarni Halid Bešlić nam je otkrio zbog čega pusti suzu Halid Bešlić Halid Bešlić držao govor na predstavljanju albuma i prepustio se emocijama, pa zaplakao: "Nedostaju mi"

''Ljudi trebaju na pregled. Nikada mi na um ne bi palo da to radim. Srce, ovo ono, ali da ovo radim nikada, što je za mene bilo vrlo iznenađujuće, ali hvala Bogu eto. Apeliram da tko god može, svako tko je možda u godinama tipa 40 ili 50 godina treba doći na pregled'', poručuje Halid čiji primjer jasno pokazuje koliko je pregled važan. Naime, u njegovom slučaju ultrazvukom glave i vrata otkrivena je stenoza (zakrčenje) krvnih žila i to čak 90 posto, a upravo to je moglo dovesti do infarkta mozga.

''Prolazio sam kroz Banja Luku i javio sam se svojem dugogodišnjem prijatelju dr. Đajiću, a on mi je predložio da svratim na pregled. Nikad mi nije mi na um palo da se pregledam, a nakon pregleda doktor mi je rekao da me Bog poslao njemu'', kazao je Halid koji je nakon pravovremene dijagnostičke obrade upućen u klinički centar Ljubljana gdje mu je ugrađen stent, piše Express magazin.