Detalji vani

Hakirana poruka princa Williama!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Suđenje bivšim urednicima i novinarima tabloida News of the World zbog udruživanja radi ilegalnog prikupljanja glasovnih poruka s mobilnih telefona slavnih osoba donosi nove detalje. Najnoviji od njih tiče se i princa Williama.

Prema pisanju BBC-ja, tijekom suđenja je objavljena poruka koju je princ William ostavio 2006. godine svojoj tadašnjoj djevojci Kate Middleton, a u kojoj tvrdi kako je tijekom vojne vježbe skoro bio 'nastrijeljen'.

Pogledaj i ovo Kate Middleton, princ William teško razdoblje za njihovu obitelj Pogledajte kako izgleda imanje na kojem su Kate i William pronašli utočište s djecom dok se princeza liječi od raka

Riječ je o vojnoj vježbi održanoj u Sandhurstu na kojoj su vojnici izvodili vježbu no ne, naravno s pravim mecima tako da princu nije prijetila nikakva opasnost.

Kate u javnosti sve češće bez princa Williama - evo i razloga zašto!

Skinuta je još jedna njegova poruka, doduše manje 'opasnog' sadržaja, u kojoj poručuje Kate kako ide u lov sa psima te je poziva da mu se pridruži.

Podsjećamo, tri muškarca i tri žene uhićeni su prije dvije godine u Londonu i Cheshireu (sjeverozapad) u sklopu istrage prisluškivanja privatnih telefonskih razgovora 2005. i 2006. godine.



News of the World iz grupe medijskog magnata Ruperta Murdocha ugašen je 2011., kada je otkriveno da su novinari tog tabloida kršili zakon prisluškujući govornu poštu 4.000 ljudi, poznatih osoba, političara i žrtava zločina poput 13-godišnje djevojčice Milly Dowler, otete 2002. i pronađene mrtve.

Prisluškivanjem njezine govorne pošte novinari su naveli policiju na pogrešan trag i otežali istragu.

Afera je razotkrila da su novinari kupovali podatke od policije, zbog čega su ostavke podnijeli šef policije i njegov pomoćnik.

Neki su policajci uhićeni kao i bivši savjetnik za medije premijera Davida Camerona, a novinar koji je prvi progovorio o skandalu pronađen je mrtav. Uhićeni su deseci osoba, a optuženo dosad 15.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene