Tako je to u braku

Ona u uskom topiću pokazala bradavice, a on goli torzo cijeli prekriven tetovažama

Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) +0 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Galerija

Hailey i Justin Biber snimljeni su u poprilično opuštenim izdanjima ne mareći previše za kamere paparazza koji ih prate u stopu.

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice 23-godišnja Hailey Bieber u opuštenom je izdanju posjetila i donijela osvježenje svom suprugu, pjevaču Justinu Bieberu koji je golog torza sa svojim tjelohraniteljem na jednom od igrališta u Los Angelesu igrao košarku.

Pogledaj i ovo Selena Gomez i Hailey Bieber - 2 susret bivše i sadašnje Dvije najveće suparnice iznenadile javnost svojim neočekivanim potezom, evo zašto su Selena i Hailey glavna tema svih svjetskih medija!

Hailey su paparazzi uspjeli snimiti u ružičastom topiću ispod kojeg nije nosila grudnjak i nije imala problema s pokazivanjem bradavica koje su se jasno nazirale, a pokazala je i duge vitke noge u kratkim hlačicama. Svoj isklesano tijelo, prekriveno brojnim tetovažama ponosno je prošetao i 26-godišnji Justin. 

U jednom od nedavnih intervjua pjevač je priznao kako žali što sa seksom nije pričekao do braka. 

"Da mogu vratiti vrijeme ne bih povrijedio neke ljude, a vjerojatno bih apstinirao od seksa do braka", izjavio je dok je Hailey Bieber bila uz njega.

Još ranije je u intervjuima pričao kako je imao problem sa seksom te nije spavao s nikime godinu dana prije nego što je upoznao Hailey. Čak jedno vrijeme nije spavao ni s njom jer je smatrao da se prvo moraju složiti u vezi važnijih stvari u životu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene