Opušteni izlazak

Lagana haljina za šetnju otkrila je da ne nosi grudnjak, a čini se da se lijepa manekenka oporavlja od zdravstvenih problema

Hailey Bieber Hailey Bieber Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hailey Bieber Hailey Bieber Hailey Bieber Hailey i Justin Bieber - 3 Hailey i Justin Bieber - 4 Hailey i Justin Bieber Hailey i Justin Bieber - 1 Hailey i Justin Bieber - 2 +0 Hailey i Justin Bieber Galerija

Hailey Bieber u ležernoj šetnji ulicama New Yorka obukla je pripijenu puder rozu haljinu koja je pokazala sve njezine atribute.

Manekenku Hailey Bieber, paparazzi su uhvatili u ležernoj šetnji New Yorkom za koju je obukla pomalo i neobičnu haljinu.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

Naime, pripijena uska haljina puder roze boje istaknula je njezine duge manekenske noge, a bilo je vidljivo i da ne nosi grudnjak. Gornji dio haljine također je otkrio njezina ramena, a privukli su nas i zvonoliki rukavi.

Cijelu kombinaciju upotpunila je crnim natikačama na petu, zlatnim naušnicama, raspuštenom kosom i sunčanim naočalama.

Inače, Hailey je ovih dana zadesio još jedan tužan trenutak. Preminula joj je baka te se od nje oprostila na svom profilu na Instagramu. Njezini pratitelji izrazili su joj sućut te joj uputili poruke ohrabrenja u ovom teškom trenutku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Hailey je prije nekoliko mjeseci ozbiljno zabrinula sve pratitelje i obožavatelje nakon što se oglasila na Instagramu i napisala da je završila u bolnici zbog moždanog udara.

"U četvrtak ujutro sjedila sam za doručkom sa svojim suprugom kada su započeli simptomi nalik na moždani udar i odvezena sam u bolnicu. Otkrili su da sam imao vrlo mali krvni ugrušak u mozgu, što je uzrokovalo nedostatak kisika, ali moje tijelo se oporavilo samo od sebe i to u roku od nekoliko sati. Iako je ovo definitivno bio jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koje sam ikad prošla, sada sam kod kuće i dobro mi je. Jako sam zahvalna svim nevjerojatnim liječnicima i medicinskim sestrama koji su se brinuli o meni! Hvala svima koji su nam se obratili sa lijepim željama i brigom, te za svu podršku i ljubav", napisala je Hailey u priči koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Najnovija fotografija Maje Šuput zapanjila je njene pratitelje: ''Pa kako je ovo moguće, opet ste mi uljepšali dan!''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +22 Nives Celzijus - 5 Celebrity Nives pozirala u vrućim hlačicama pa ukazala na problem s kojim se bori svaka žena, pratitelji je sprdaju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene